Ο Διακονικόλας νέος τεχνικός σύμβουλος στον ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου

Τη… σκυτάλη στο Σάββα Διακονικόλα παραδίδει ο Γιώργος Μιχαλάκης μετά από δέκα χρόνια παραμονής και πραγματικά μεγάλης προσφοράς από τη θέση του τεχνικού συμβούλου στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου.

Πρώην αθλητής του μήκους και του τριπλούν στον ΓΑΣ Υγεία Ρόδου και τον ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009, ο Σάββας Διακονικόλας αναδείχθηκε κατά την παρουσία του στους αγωνιστικούς χώρους πρωταθλητής Ελλάδος, συμμετείχε σε αρκετές διεθνείς διοργανώσεις με επιτυχία και ήταν μέλος της εθνικής μας ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών της Βαρκελώνης το 2010.

Τα τελευταία χρόνια προσέφερε ως προπονητής αναπτυξιακών κατηγοριών στον ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009, μιας κι έχει αρκετές γνώσεις πάνω στο αντικείμενο όντας πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με παρουσία στη συνέχεια για μετεκπαίδευση σε κολλέγιο των ΗΠΑ.

Η ανακοίνωση από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου για το νέο τεχνικό σύμβουλο:

«Μετά από 10ετή προσφορά στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου ο κ. Γιώργος Μιχαλάκης αποφάσισε να παραιτηθεί ανοίγοντας  δρόμο στους νεότερους.

Αφού τηρήθηκαν όλες οι διαδικασίες επιλογής ως Τεχνικός Σύμβουλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου για την τρέχουσα αγωνιστική χρονιά Οκτώβριος 2016 – Σεπτέμβριος 2017 θα είναι ο κ. Σάββας Διακονικόλας πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής-προπονητής και πρώην πρωταθλητής του άλματος σε μήκος.

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ευχαριστεί τον απερχόμενο Τ.Σ. κ. Μιχαλάκη για την 10ετή  πετυχημένη θητεία του στην οποία υλοποιήθηκαν πρωτοποριακά προγράμματα και αθλητικές δράσεις που  είχαν σαν αποτέλεσμα την σταθερή  ανάπτυξη του Δωδεκανησιακού Στίβου. (αναπτυξιακά πρωταθλήματα, kids athletics,Μαραθώνιος Ρόδου κλπ)

Ευχή για το νέο Τ.Σ. κ. Διακονικόλα είναι η καλή επιτυχία στο έργο του, έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση όλων».