Κοντά στον Ιάλυσο ο Ψυρόπουλος!

Δεν προκάλεσε έκπληξη η χθεσινή ανακοίνωση της λύσης συνεργασίας του Γιώργου Σάββενα με τον Ιάλυσο, αφού το κλίμα στην ομάδα μετά τον εκτός έδρας αγώνα με τον Άγιο Ιερόθεο και την ήττα με 3-0, δεν ήταν και το ιδανικότερο.

Σε συνδυασμό με τις μέτριες εμφανίσεις της ομάδας στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, η διοίκηση είχε χθες το πρωί συνάντηση με το νεαρό κόουτς μέσα από την οποία αποφασίσθηκε για το καλύτερο του συλλόγου η λύση της συνεργασίας τους. Η σχετική ανακοίνωση του Ιάλυσου αναφέρει:

«Η διοίκηση του ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοινώνει τηνλύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Σάββενα. Το Δ.Σ τον ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα προσφορά του στον σύλλογο και του εύχεται καλή συνέχεια».

ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΟΧΟΥ
Η διοίκηση του Ιάλυσου αναζήτησε άμεσα τον διάδοχο του, καθώς έρχονται δύσκολα παιχνίδια, τα οποία πρέπει να κερδηθούν οπωσδήποτε κι ο πάγκος χρειάζεται ένα άνθρωπο να γυρίσει τον «τροχό της μηχανής» του Ιάλυσου, που είναι υψηλών προδιαγραφών.

Η εντολή της διοίκησης, ήταν πάντως η χθεσινή προπόνηση της ομάδας που διεξήχθη σε δυο γκρουπ  να γίνει υπό την υπευθυνότητα του βοηθού του Γιώργου Σάββενα, Διαγόρα Μουστάκα, ο οποίος είναι και ο προπονητής των τερματοφυλάκων.

Όλοι γυμνάσθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς κι έδειχναν φυσικά να τους διακατέχει η αγωνία για το ποιος θα είναι ο διάδοχος του Γιώργου Σάββενα.

ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΨΥΡΟΠΟΥΛΟ
Ο  Κώστας Ψυρόπουλος,  ήταν ένας από τους προπονητές που βρέθηκε τη Δευτέρα στον αγώνα του Ιάλυσου με τον Άγιο Ιερόθεο και παρακολούθησε το παιχνίδι.

Όπως ανέφεραν πληροφορίες, ήταν ο άνθρωπος που δέχτηκε πρόταση από τον Μιχάλη Χατζηνικήτα, που βλέποντας το κακό θέαμα της ομάδας του στο Περιστέρι, θέλησε άμεσα κάτι να αλλάξει  για να μην υπάρξει ξανά ήττα με τέτοια εμφάνιση.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν χθες βράδυ πάντως, πώς  τα πράγματα εξελίσσονται θετικά για τον Ιάλυσο αφού:

Ο κ. Ψυρόπουλος παραιτήθηκε χθες βράδυ από την τεχνική ηγεσία της Τριγλίας όπου βρισκόταν, ανοίγοντας έτσι το δρόμο καθόδου του στη Ρόδο και τον Ιάλυσο.

Ο ίδιος επιβεβαίωσε χθες βράδυ στην “Ροδιακή” την πρόταση που του έγινε από τη  διοίκηση του Ιάλυσου και τον πρόεδρο του, Μιχάλη Χατζηνικήτα και πως  θέλει να έρθει στον Ιάλυσο καθώς  όπως είπε «Θέλω μια ομάδα να δουλέψω που να έχει βλέψεις πρωταθλητισμού»

Η συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών είναι θέμα λεπτομερειών και δεν αποκλείεται μέχρι σήμερα το βράδυ να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα αυτό.

Μάλιστα για το λόγο αυτό θα συνεδριάσει σήμερα το βράδυ το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιάλυσου.