Η ελπίδα ξαναγεννήθηκε για τη Ρόδο

 Άνεμος αισιοδοξίας για την άρση του διοικητικού αδιεξόδου και το πέρασμα του συλλόγου σε μία νέα εποχή, πνέει από χθες στη Ρόδο.

Η διεξαγωγή της προγραμματισμένης για σήμερα Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου μεταφέρθηκε για την επόμενη Τετάρτη 5 Οκτωβρίου (θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα του ΕΒΕΔ), επισήμως και όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση για «τεχνικούς λόγους», στην πραγματικότητα όμως για να διευθετηθούν όλα τα ζητήματα που θα επιτρέψουν στο σύλλογο να οδηγήσουν στην ομαλή «αλλαγή σκυτάλης».

 Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τις τελευταίες μέρες βρισκόταν σε εξέλιξη ζυμώσεις, οι οποίες έφεραν στο προσκήνιο μία ομάδα ντόπιων επιχειρηματιών, που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους να αναλάβουν τις τύχες των «ελαφιών».

 Ονόματα προς το παρόν δεν έχουν διαρρεύσει, ωστόσο όπως υποστηρίζουν πηγές  που κινούνται στο περιβάλλον του συλλόγου, πρόκειται για ανθρώπους που έχουν τις δυνατότητες και την όρεξη να σχηματίσουν μία ισχυρή και αξιόπιστη διοίκηση, η οποία θα εγγυηθεί για το μέλλον του συλλόγου και ταυτόχρονα θα μπορεί να πείσει για την προοπτική της, στο άνοιγμα που θα κάνει προς τον επιχειρηματικό και το φίλαθλο κόσμο του νησιού.

 Οι ίδια πληροφορίες αναφέρουν πως η παραπάνω ομάδα επιχειρηματιών έχει ήδη ζητήσει από την απερχόμενη διοίκηση όλα τα στοιχεία γύρω από τις υποχρεώσεις της ομάδας, τα οικονομικά δεδομένα και το έμψυχο δυναμικό της και εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά, την επόμενη Τετάρτη η Ρόδος θα είναι έτοιμη να αλλάξει σελίδα.

Επιστροφή στη δουλειά
Στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου επέστρεψαν χθες οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου μετά το ρεπό της Δευτέρας. Στο πρόγραμμα δεν συμμετείχαν ο Μανώλης Ευγενικός, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, καθώς και ο Χρήστος Αμανατίδης, ο οποίος μετά το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε στο παιχνίδι με τη Θύελλα Ραφήνας και μέχρι να αποφανθεί η διοίκηση, δεν υπολογίζεται από τον Δημήτρη Γκάιδα.

Αντίθετα, να τρέχει άρχισε ο αμυντικός Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Τέλος, τη Δευτέρα στις 4 το απόγευμα θα αντιμετωπίσει η Ρόδος την Προοδευτική στο Δημοτικό Γήπεδο της Νίκαιας για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Τα «ελάφια» θα αναχωρήσουν για την πρωτεύουσα στις 6 τα ξημερώματα και θα επιστρέψουν το βράδυ της ίδιας μέρας.