Για επιθετικό «φουλάρει» ο Ηρακλής Μαριτσών

Σε δυσεπίλυτο «γρίφο» εξελίσσεται για τον Ηρακλή Μαριτσών το «μάτωμα» των αντίπαλων διχτύων.

Τόσο στον αγώνα της πρεμιέρας με τον ΑΕΡΑ στ’ Αφάντου, όσο και στο πρόσφατο με τον Κλεόβουλο στα Μαριτσά, οι «ροπαλοφόροι» δημιούργησαν ουκ ολίγες ευκαιρίες, ανάμεσά τους και κραυγαλέες, ωστόσο γκολ δεν κατάφεραν να πετύχουν, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν δύο πανομοιότυπες ήττες με 1-0 και να αρκεστούν στην ικανοποίηση για την καλή προσπάθεια.  

Το πρόβλημα είχε εντοπιστεί από την περίοδο της προετοιμασίας, οι πρώτες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος το επιβεβαίωσαν και η διοίκηση του συλλόγου εντείνει πλέον τις προσπάθειές της να ενισχύσει την επιθετική γραμμή.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν οι Μαριτσενοί είναι ο Σταύρος Μοντεσάντος, ο οποίος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Φοίβο.

Το προσεχές Σάββατο, η ομάδα του Ανδρέα Βλασσόπουλου δοκιμάζεται στην έδρα του Αστέρα Παστίδας, με την ελπίδα πως τούτη τη φορά θα σταθεί πιο τυχερή και θα καταφέρει να «σπάσει το ρόδι». Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος χθες παραχώρησε στους παίκτες του ρεπό, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Τσαλώλη και Κούρο, καθώς και τον τραυματία Τσούφιο.

ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ