Στο δ.σ. της ΟΔΚΕ ο Βιτζηλαίος

Με απόφαση δικαστηρίου στις 21 Σεπτεμβρίου, διορίστηκε στην Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας προσωρινή διοικούσα επιτροπή η οποία θα αναλάβει να λειτουργήσει την ΟΔΚΕ μέχρι τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Η προσωρινή διοίκηση συγκροτήθηκε σε σώμα την περασμένη Δευτέρα και απαρτίζεται από εφτά μέλη. Μεταξύ τους είναι και ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΤΕ ΕΟΚ Δωδεκανήσου, Στέλιος Βιτζηλαίος!

Η ανακοίνωση που εστάλη στους Συνδέσμους Διαιτητών και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης αναφέρει τα εξής: «Σας πληροφορούμε ότι η σύνθεση της προσωρινής διοίκησης της ΟΔΚΕ, η οποία διορίστηκε με την από 21/9/2016 προσωρινή διαταγή του Πρωτοδικείου Αθηνών και μετά τη συγκρότηση σε σώμα την 26/9/2016, είναι η παρακάτω:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ντάβαρης Παναγιώτης
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σιμητόπουλος Αλέξανδρος
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Θεοδοσόπουλος Βασίλειος
ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ηπιώτης Γεώργιος
ΤΑΜΙΑΣ: Μηναρετζόπουλος Γεώργιος
ΜΕΛΗ: Βιτζηλαίος Στυλιανός, Δεσάρτης Ιωάννης.
Ευελπιστούμε να έχουμε τη βοήθειά σας και μία πολύ καλή συνεργασία μεταξύ μας για την πρόοδο του αθλήματος που όλοι μας με αγάπη υπηρετούμε».

Η προσωρινή διοίκηση της ΟΔΚΕ αναμένεται να συνεδριάσει αύριο κι ένα από τα «φλέγοντα» θέματα είναι ο καταρτισμός των πινάκων με τους διαιτητές των εθνικών κατηγοριών εν όψει της σεζόν 2016-17.