Διπλή ενίσχυση για τον Αστέρα Μασσάρων

Δύο ταλαντούχα παιδιά, τα οποία είναι ικανά να του προσφέρουν λύσεις ακόμα και στις διοργανώσεις της φετινής αγωνιστικής περιόδου, είναι έτοιμος να εντάξει στο δυναμικό του ο Αστέρας Μασσάρων.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στις τελευταίες προπονήσεις συμμετείχαν και έπεισαν για την προοπτική τους ο 19χρονος πρώην αμυντικός μέσος του Εθνικού Αρχίπολης Αντώνης Μαυριός, καθώς και ο 20χρονος αμυντικός Νίκος Δημητριάδης, ο οποίος ανήκε μέχρι πρότινος στο δυναμικό της Ρόδου.

Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθούν οι δύο προσθήκες είναι η κατάθεση στην ΕΠΣΔ των δελτίων και όλα δείχνουν πως οι δύο νεαροί θα βρίσκονται στην αποστολή του αγώνα με τη Δόξα στην Καρδάμαινα.

Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Αστέρα ενόψει του αγώνα της Κω θα επαναρχίσει σήμερα (η χθεσινή ήταν μέρα ξεκούρασης), χωρίς ο προπονητής Σάββας Σταυρίδης να αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.

Σε αντίθεση με τη βαριά ήττα της πρεμιέρας από τον Ηρακλή Λάρδου, η πρόσφατη από το Φοίβο πέρασε χωρίς αναταράξεις, καθώς η εικόνα της ομάδας ήταν ασύγκριτα καλύτερη και αρκούντως πειστική, με τους Μασσαρενούς να κάνουν λόγο για έλλειψη τύχης και να δηλώνουν βέβαιοι, πως το επικείμενο ματς με τη Δόξα θα σημάνει την αρχή της αντεπίθεσης.