Το φιλεκπαιδευτικό πρόγραμμα του Φοίβου

Στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος που έχει εκπονήσει η επιτροπή των Ακαδημιών του Φοίβου, έγινε τη Δευτέρα μια σημαντική επίσκεψη, που άρεσε περισσότερο στα παιδιά και που όπως φαίνεται θα είναι το εφαλτήριο για ένα μεγάλο κέρδος για το σύλλογο.

Αντιπροσωπεία της επιτροπής των Ακαδημιών την οποία αποτελούσαν

-Οι κ.κ. Αντώνης Μαμαλίγκας και Γιάννης Σταματίου αλλά

-Και δυο εκ των τεσσάρων προπονητών των τμημάτων των μικρών ηλικιών, οι Χρήστος Καλαϊτζίδης και Γιάννης Γιαννικάκης επισκέφθηκαν το 1o Δημ. Σχολείο Κρεμαστής και μίλησαν  στα παιδιά της Α’  και της Β΄τάξης κι έπαιξαν μαζί τους διάφορα παιχνίδια.

Τα παιδιά με την σειρά τους, άκουσαν με προσοχή αυτά που τους είπαν οι υπεύθυνοι σύμβουλοι και προπονητές του συλλόγου, οι οποίοι ήταν βέβαια σε συνεννόηση με την Διευθύντρια του Σχολείου που είναι η κ. Αικατερίνη Σοκορέλου και πολλά απ’ αυτά έδειξαν ενδιαφέρον για το σύλλογο του χωριού τους.

Όπως έγινε γνωστό, οι επισκέψεις της επιτροπής των Ακαδημιών του Φοίβου θα συνεχισθούν, με σκοπό τη δραστηριοποίηση προς τον αθλητισμό και άλλων παιδιών.

 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΔΟ
Η προετοιμασία του Φοίβου για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής στη Λάρδο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, βρίσκεται σε εξέλιξη και στόχος της ομάδας είναι να συνεχίσει να κατακτά θετικά αποτελέσματα.

Ο Μιχάλης Πολιάς αναμένεται να προσαρμόσει κατά τον καλύτερο τρόπο στην ενδεκάδα το Στέργο Χατζηκοσμά, ο οποίος είναι το τελευταίο απόκτημα της ομάδας και έχει ήδη ξεκινήσει τις προπονήσεις.

Κάποιες ενοχλήσεις που αισθάνεται ο Αντώνης Θεοδοσίου αναμένεται να ξεπεραστούν κι ο ποδοσφαιριστής να είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής.