Παρουσιάστηκαν τα οστά που βρέθηκαν στις έρευνες για τον μικρό Μπεν

Χωρίς κανένα σημαντικό εύρημα (πλην του υφάσματος που βρέθηκε εχθές και έχει σταλεί για εξέταση) συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση του Μπεν.

Σήμερα παρουσιάστηκαν τα διάφορα οστά που βρέθηκαν και όπως εξήγησαν οι υπεύθυνο στους δημοσιογράφους, ανήκουν σε ζώα.

Μάλιστα σήμερα, οι υπεύθυνοι της Βρετανικής Αστυνομίας άνοιξαν στους δημοσιογράφους το σπίτι όπου έμενε ο Μπεν όταν χάθηκε για να τραβήξουν φωτογραφίες.

Στην έρευνα, όπως μάθαμε συμμετέχουν και ειδικοί ερευνητές που εργάστηκαν στις επιθέσεις της 7ης Ιουλίου στο Λονδίνο, αλλά και στην υπόθεση της Μαντλίν Μακάν.

Εντωμεταξύ στο στόχαστρο των ερευνητών μπαίνει και το σημείο στο οποίο φυτεύτηκε δέντρο μετά την εξαφάνιση του μικρού αγοριού το 1991.

 Οι αστυνομικοί εντόπισαν το δέντρο συγκρίνοντας τις φωτογραφίες των τελευταίων 25 ετών, από τότε, δηλαδή, που χάθηκαν τα ίχνη του Μπεν στην Κω.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Βρετανός ανθρωπολόγος που βρίσκεται στο σημείο μαζί με Βρετανό Αρχαιολόγο και τους Βρετανούς αστυνομικούς, έχει σκοπό να βυθίσει στο χώμα ειδικούς δειγματοληπτικούς σωλήνες -"καρότα" - όπως λέγονται, για τη συλλογή δειγμάτων χώματος που θα αναλυθούν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια των Βρετανών, μήπως τυχόν εντοπιστούν αποξηραμένα ανθρώπινα πτωματικά υγρά που θα μπορούσαν μετά από κατάλληλη ανάλυση να δώσουν τυχόν απαντήσει έστω και μετά από 25 ολόκληρα χρόνια...

 


Πρόσθετα, υπενθυμίζεται πως οι Βρετανοί αξιωματικοί της Αστυνομίας του Νότιου Γιορκσάϊρ στη ουσία ερευνούν αυτή την στιγμή τον ίδιο χώρο που είχαν περάσει με ειδικό σκάνερ το 2012 και που τότε δεν είχε βρεθεί το παραμικρό.

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: vimatisko.gr