Στη Ρόδο οι φιναλίστ του διαγωνισμού Miss Foto Models of Poland 2016

Στη Ρόδο έφτασαν οι φιναλίστ του διαγωνισμού Miss Foto Models of Poland 2016 για την τελική βραδιά που θα γίνει τη Κυριακή 02 Οκτωβρίου και ώρα 8:00 μμ στο Αμφιθέατρο του ξενοδοχείου Lindos Imperial στο Κιοτάρι.

Οι διαγωνιζόμενες συνοδευόμενες από συνεργείο του μεγαλύτερου δορυφορικού πολωνικού καναλιού POLSAT καθώς επίσης και από εκπροσώπους των σημαντικών χορηγών του διαγωνισμού (Cosmopolitan, Vogue) έφτασαν στο ξενοδοχείο όπου τους επιφυλάχθηκε θερμή υποδοχή .

Από τη Τετάρτη ξεκινάει το πρόγραμμα περιήγησης και φωτογράφισης τους σε διάφορα σημεία της Ρόδου, ξεκινώντας από το λιμανάκι της Λάρδου όπου θα δειπνήσουν στο Εστιατόριο Molos και στη συνέχεια στη μαγευτική Λίνδο όπου θα τους προσφερθούν ποτά από το Lindos Ice Bar.

Την Πέμπτη το απόγευμα το πρόγραμμα ξεκινάει με επίσκεψη στο Ενυδρείο της Ρόδου, θα περπατήσουν όλο το παραλιακό μέτωπο του Μανδρακίου και στις 7 το βράδυ θα τους παραχωρηθεί δείπνο στο Café Auvergne στη Παλιά Πόλη. Στη συνέχεια θα παρακολουθήσουν την ιστορία της Ρόδου στο Cinema Thrones of Helios και το βράδυ θα διασκεδάσουν στο γνωστό Club Colorado της Ρόδου.

Χορηγός Επικοινωνίας της διοργάνωσης είναι η εφημερίδα ΡΟΔΙΑΚΗ.