Να διατηρήσει το απόλυτο θέλει ο ΑΕΡΑ

Σε εντατικούς ρυθμούς προετοιμάζονται οι παίκτες του ΑΕΡΑ για τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄Κατηγορίας Blue Star Ferries. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τη Δόξα Ψίνθου στο γήπεδο τους και φυσικά πρώτος τους στόχος είναι να σημειώσουν ακόμα μια νίκη και να βάλουν στο ενεργητικό τους ακόμα τρεις βαθμούς.

Το κλίμα στην ομάδα μετά τις δυο πρώτες σερί νίκες είναι πολύ καλό και οι πάντες ήδη συζητούν για το …τρία στα τρία.  Ο κόουτς του ΑΕΡΑ δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα με τραυματισμό ή τιμωρία παικτών και τους έχει όλους στη διάθεσή του.
Αύριο θα ανακοινώσει τους δεκαοκτώ του αγώνα στον οποίο θέλει από τους παίκτες του καλό ποδόσφαιρο, καλό θέαμα και νίκη για να ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα πάει στο γήπεδο

Ο ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ
Ο ΑΕΡΑ φέτος στη φανέλα του θα φοράει κατόπιν συμφωνίας το GYRO&BURGER –Κάτι ψήνεται της κυρίας Αικατερίνης Λαουδίκου. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο ΑΕΡΑ εξέδωσε χθες την παρακάτω ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ., οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές της Α.Ε.Ρ.Α., αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά το κατάστημα "Gyro&Burger - Κάτι Ψήνεται" και την ιδιοκτήτρια του, κ. Αικατερίνη Λαουδίκου, για την προσφορά σε αθλητικό υλικό στην ομάδα αλλά και για την βοήθεια που προσφέρει κάθε χρόνο στον σύλλογο, στηρίζοντας με κάθε τρόπο το σωματείο μας».