Εβδομάδα εξελίξεων για την Καλλιθέα

Θέμα χρόνου έχουν πει στους ανθρώπους της Καλλιθέας ότι αποτελεί η επιστροφή της ομάδας στο κλειστό γυμναστήριο του Φαληρακίου το οποίο θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει κανονικά για προπονήσεις και αγώνες. Οι προφορικές διαβεβαιώσεις από τους αρμόδιους φορείς έχουν καθησυχάσει τους ιθύνοντες ωστόσο μέχρι αυτές να υλοποιηθούν, επικρατεί δικαιολογημένη καχυποψία.

Εν τω μεταξύ, ο Χρήστος Μπίλιας και ο γυμναστής της ομάδας, Λευτέρης Μπότσαρης, περίμεναν και χθες τους παίκτες της Καλλιθέας στο Καρακόνερο για τρέξιμο ενώ σήμερα αναμένεται να μισθώσουν για ακόμη μία φορά το γήπεδο στο Κολλέγιο.

Όσον αφορά στο κυριακάτικο φιλικό με τον Ιπποκράτη, θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Βενετοκλείου με ώρα έναρξης 12.00’, μόλις δηλαδή ολοκληρωθεί το επιμορφωτικό σεμινάριο του ΣΔΚΔ, και θα το σφυρίξουν ο Γιώργος Ξανθός με τον Άρη Φάκαρο.

Ο Μπίλιας αναμένεται να έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών. Το μόνο πρόβλημα στην ομάδα είναι οι προπονήσεις…

Άτυχο το δοκιμαστικό, ευοίωνη η εξέλιξη

Στην προπόνηση της περασμένης Τρίτης, εμφανίστηκε για να δοκιμαστεί στην Καλλιθέα ο 30χρονος Δημήτρης Κυριακόπουλος ο οποίος μπορεί να παίξει στις θέσεις 4-5.

Στάθηκε, ωστόσο, άτυχος καθώς στη διάρκεια της προθέρμανσης τραυματίστηκε στο φρύδι σε προσπάθεια για κάρφωμα κι έτσι δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στο πρόγραμμα της προπόνησης.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο Κυριακόπουλος δεν αποκλείεται ν’ αποτελέσει τελικά την ένατη μεταγραφή της Καλλιθέας (ως ελεύθερος) παρά το άτυχο συμβάν της Τρίτης καθώς διαθέτει καλά στοιχεία και συν τοις άλλοις η ομάδα χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση στους ψηλούς.

Ο Κυριακόπουλος είναι γεννημένος το Μάιο του 1986, έχει φορέσει τη φανέλα του Πανιώνιου το 2003-04, έχει εργαστεί ως project manager στον Ολυμπιακό ενώ διατελεί πρόεδρος στον Πρωτέα Νέου Κόσμου από το 2010. Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και βρίσκεται στη Ρόδο εδώ και μερικούς μήνες για επαγγελματικούς λόγους (εργάζεται σε ξενοδοχείο).