Διαγόρας Βατίου: Νέο «εργαλείο» στα χέρια  του Γιάννη Καμπούρη

Σε μία καλή ευκαιρία, η οποία θα του επέτρεπε να εμπλουτίσει την γκάμα των επιλογών του, ήταν ανοιχτός ο Γιάννης Καμπούρης και εν τέλει, την βρήκε στο πρόσωπο του Γιώργου Γιοβάνη.

Ο 21χρονος μέσος αγωνιζόταν πέρσι στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Λέσβου, ενώ είχε φορέσει και τη φανέλα της ομάδας Κ-20 της Καλλονής.

Ο Γιοβάνης βρίσκεται στη Ρόδο για επαγγελματικούς λόγους, στις προπονήσεις που συμμετείχε έδειξε καλά στοιχεία και το μόνο που απομένει πλέον για να μπει στα πλάνα του προπονητή του, είναι να επαναφέρει στα ζητούμενα επίπεδα τη φυσική κατάστασή του, καθώς έχει μείνει πίσω.

Ψάχνει τον καλό εαυτό του
Χωρίς τον Λάμπρο Ζωάννου, ο οποίος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, θα παραταχθεί ο Διαγόρας Βατίου στο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον Κλεόβουλο.

 Στους πρώτους δύο επίσημους και χαμένους αγώνες της χρονιάς, με τη Δόξα Καρδάμαινας και τον ΑΕΡΑ, η εικόνα των «κυανέρυθρων» απείχε αισθητά από την εξαιρετική που παρουσίασαν στα παιχνίδια της προετοιμασίας, με τον Γιάννη Καμπούρη να ζητάει από τους παίκτες του μάθουν να ζουν με την πίεση του αποτελέσματος και να αρχίσουν να αποδίδουν αυτά τα οποία οι ίδιοι έδειξαν πως μπορούν.