Ιάλυσος: Η κακή ενημέρωση... έφερε ρεπό

Η κακή ενημέρωση της ΕΠΟ προς τον Ιάλυσο δημιούργησε ένα μικρό πρόβλημα χθες στην ομάδα, καθώς οι «ερυθροκίτρινοι» ούτε καν ρωτήθηκαν για το αίτημα του Πανθηραϊκού να έρθει να αγωνισθεί Σάββατο στο «Οικονομίδειο».

Χαρακτηριστικό του γεγονότος, πως στην προσπάθειά τους να φέρουν όσο κόσμο περισσότερο γίνεται στο γήπεδο, εξέδωσαν αφίσα για το παιχνίδι με ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα την Κυριακή 2 Οκτωβρίου
Η ΕΠΟ φυσικά ορίζει τα ματς σύμφωνα με τα αιτήματα των μετακινούμενων ομάδων, που στην προκειμένη περίπτωση είναι η ομάδα της Σαντορίνης.

Χθες το μεσημέρι όμως, η ημέρα διεξαγωγής του αγώνα αυτού άλλαξε. Το ματς της 4ης αγωνιστικής για τον Ιάλυσο, θα γίνει το Σάββατο το απόγευμα στο «Οικονομίδειο»  στις 16.00 και ανακοινώθηκαν χθες και οι διαιτητές του αγώνα.
Με δεδομένο όμως πως το ματς θα γινόταν Κυριακή, οι παίκτες του Ιάλυσου είχαν πάρει ρεπό κι έτσι θα πάνε στον μεθαυριανό αγώνα με μείον μία προπόνηση.

Θα συγκεντρωθούν σήμερα το απόγευμα και θα προπονηθούν πάνω στην τακτική που θέλει να εφαρμόσει τουλάχιστον, ο υπηρεσιακός προπονητής του Ιάλυσου Διαγόρας Μουστάκας, αν και διαδιδόταν ευρέως χθες, πως ο Ιάλυσος είναι πολύ πιθανόν να έχει σήμερα νέο τεχνικό στον πάγκο του, με τον Κώστα Ψυρόπουλο, τέως τεχνικό της Τριγλίας Ραφήνας να φαντάζει σαν το φαβορί, για να διαδεχθεί τον Γιώργο Σάββενα

Για το ματς  με τον Πανθηραϊκό τα προβλήματα στον Ιάλυσο είναι δυο:
-Ο τραυματισμός του Μιχάλη Φυλακούρη από το ματς με τον Άγιο Ιερόθεο. Ο παίκτης ακολουθεί θεραπευτική αγωγή.
-Πρόβλημα αντιμετωπίζει κι ο Δημήτρης Σταυλάς ο οποίος δεν έχει ακόμα αποθεραπευθεί από τον τραυματισμό του στο ματς με τον Εθνικό.