Στους ώμους μετέφεραν τουρίστρια που λιποθύμησε στην Παλιά Πόλη της Ρόδου!

Στους… ώμους χρειάστηκε να μεταφερθεί μία τουρίστρια που λιποθύμησε στην Παλιά Πόλη, για να καταφέρει να φτάσει μέχρι την πιάτσα των ταξί και από εκεί να οδηγηθεί στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 11.30 το βράδυ της Τετάρτης στο εστιατόριο «Σαρρής» και όπως επισημαίνει ο ιδιοκτήτης του Κώστας Σαρρής, ήταν αφορμή να καταγραφεί για άλλη μία φορά η γύμνια της πολιτείας, που «αρμέγει» τη Ρόδο χωρίς να της ανταποδίδει τίποτα.

Σύμφωνα με τον ίδιο μόλις σημειώθηκε το περιστατικό δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες στην τουρίστρια και κλήθηκε το ΕΚΑΒ για να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Όμως το ασθενοφόρο δεν μπορούσε να έρθει καθώς βρισκόταν σε άλλο περιστατικό. Έτσι ένας από τους σερβιτόρους του εστιατορίου την πήρε… στους ώμους του, και με τη βοήθεια ενός ακόμα ατόμου τη μετέφεραν στην πιάτσα των ταξί, και από εκεί οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή ιατρικών υπηρεσιών.

Όπως τονίζει ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου «ήταν μία ξένη τουρίστρια που θα μεταφέρει την ανασφάλεια που έζησε στη Ρόδο σε πολλούς φίλους και γνωστούς συμπατριώτες της. Τι κι αν η Ρόδος πήρε το ασημένιο μετάλλιο στα έσοδα από την είσπραξη του ΦΠΑ; Το κράτος έμαθε όλο να παίρνει από εμάς χωρίς να δίνει τίποτα».