Ποιος είναι ο Ηλίας Φυντάνης που αναλαμβάνει το «τιμόνι» του Ιάλυσου

Ο Ηλίας Φυντάνης είναι τελικά ο εκλεκτός της διοίκησης του Ιάλυσου για τη θέση του προπονητή, ένα θέμα που απασχόλησε το σύλλογο τις τελευταίες ημέρες.

Ο νέος τεχνικός των «ερυθροκίτρινων», κέρδισε στις απαιτήσεις αλλά και στις εντυπώσεις τον συνδιεκδικητή του, Κώστα Ψυρόπουλο, αλλά και το Νίκο Παντέλη με τον οποίο έγινε επαφή χθες.
Ο Ιάλυσος ανακοίνωσε χθες, ότι  νέος προπονητής της ποδοσφαιρικής του  ομάδας αναλαμβάνει ο Ηλίας Φυντάνης ο οποίος  θα πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνηση  σήμερα.

Είναι ηλικίας 54 ετών, γνωρίζει άριστα την Κατηγορία της Γ’ Εθνικής και πήρε την απόφαση τώρα να  εργαστεί εκτός Αθήνας, αφού τα προηγούμενα χρόνια ήταν αδύνατον να εργαστεί αλλού, λόγω των επαγγελματικών του καθηκόντων (διευθυντής). Ο νέος προπονητής του Ιάλυσου,  είναι κάτοχος του ανωτέρου διπλώματος προπονητικής στην Ευρώπη και μιλάει άριστα την αγγλική.

Ο Ηλίας Φυντάνης έχει εργαστεί σε διάφορες ομάδες της Δ’ Εθνικής, με κορυφαία επιτυχία την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Αίαντα Σαλαμίνας και την άνοδο στην Γ’ Εθνική μετά από 29 χρόνια.

Έχει κατακτήσει στο Νότιο Όμιλο τη δεύτερη θέση με την Ηλιούπολη την περίοδο 2007-2008 και ήταν για  δύο χρόνια ξανά  προπονητής του Αίαντα Σαλαμίνας, από τον οποίο αποχώρησε  οικιοθελώς για να εργαστεί στην ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ιάλυσος αναφέρει για την πρόσληψη του Ηλία Φυντάνη:
«Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ  ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Ηλία Φυντάνη.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Πρώτη προπόνηση σήμερα
Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από τον Ιάλυσο, ο Ηλίας Φυντάνης θα βρεθεί σήμερα στο νησί μας.

Αφού συναντηθεί με τη διοίκηση, θα γυμνάσει τους παίκτες του για πρώτη φορά δείχνοντας τι θέλει από τους ίδιους.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας, θα κοουτσάρει τον Ιάλυσο αύριο εναντίον του Πανθηραϊκού στο  πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Μοναδικά προβλήματα για τους «ερυθροκίτρινους», εξακολουθούν να παραμένουν οι τραυματίες Μιχάλης Φυλακούρης και Δημήτρης Σταυλάς.