Στο δρόμο της επιστροφής Ρόδος και…Ορφανίδης!

Στο δρόμο της επιστροφής της στην ομαλότητα και στην ηρεμία μπήκε πλέον για τα καλά η Ρόδος κι εφόσον δεν «στραβώσει» κάτι την τελευταία στιγμή, η Γενική Συνέλευση της ερχόμενης Τετάρτης θα αναδείξει ένα νέο και ισχυρό διοικητικό σχήμα.

Οι παράγοντες που ενδιαφέρονται να αναμειχθούν στο σύλλογο έχουν ήδη αποφασίσει για τους βασικούς άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθούν, ενώ τους έχει απασχολήσει και το θέμα της τεχνικής ηγεσίας.

Το σενάριο, το οποίο κυκλοφορεί έ­ντονα από χθες και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, διόλου αβάσιμα, αναφέρεται στην επιστροφή στον πάγκο των «ελαφιών» του Σάββα Ορφανίδη!

Όπως είναι γνωστό, ο πρώην τεχνικός των πρωταθλητών Δωδεκανήσου παραιτήθηκε λίγες μέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, λόγω των διοικητικών προβλημάτων και της κατάστασης την οποία διαμόρφωσαν στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Με δεδομένο πως οι συνθήκες  αναμένεται να αλλάξουν και οι υποψήφιοι νέοι διοικούντες φέρονται να τον έχουν συμπεριλάβει στα πλάνα τους, είναι πολύ πιθανό να αναλάβει ξανά.

Κατά τα άλλα, οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου δούλεψαν χθες στο κεντρικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου, δίνοντας έμφαση στην τακτική και στο τελείωμα των φάσεων.

Απουσίες δεν υπήρξαν, ενώ σήμερα ο Δημήτρης Γκάιδας θα προπονήσει την ομάδα σε γήπεδο με συνθετικό τάπητα, καθώς τέτοιον διαθέτει το γήπεδο της Προοδευτικής, την οποία θα αντιμετωπίσουν τα «ελάφια» την ερχόμενη Δευτέρα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.