Νέα χειμερινά δρομολόγια από την Sky Express προς Ρόδο, Κάρπαθο, Κάσο και Αστυπάλαια

Από 1η Οκτωβρίου η Sky Express θα πραγματοποιεί νέα δρομολόγια από την Αθήνα προς Σύρο και προς Αστυπάλαια, καθώς και το δρομολόγιο Ρόδος - Κάρπαθος - Κάσος.

Οι πτήσεις θα εκτελούνται αδιάκοπα σε όλη τη διάρκεια του έτους σε εβδομαδιαία βάση.

Η Sky Express ανακοινώνει την ένταξη τριών νέων δρομολογίων στο πρόγραμμα της. Πρόκειται για τις πτήσεις:

• Αθήνα - Σύρος - Αθήνα
• Αθήνα - Αστυπάλαια - Αθήνα
• Ρόδος - Κάρπαθος - Κάσος

Τα δρομολόγια αυτά ξεκινούν από την 1η Οκτωβρίου 2016 και θα εκτελούνται αδιάκοπα σε όλη τη διάρκεια του έτους σε εβδομαδιαία βάση.

Για τα παραπάνω δρομολόγια, η Sky Express έχει ήδη ανακοινώσει τα δρομολόγια και είναι ήδη διαθέσιμα για κρατήσεις. Οι ναύλοι συμπεριλαμβάνουν την αποσκευή και όλοι οι επιβάτες που αναχωρούν από την Αθήνα, έχουν πρόσβαση στο Lounge που εξυπηρετεί τη Sky Expres.

Η Σύρος, η Αστυπάλαια και το δρομολόγιο της Ρόδου, Καρπάθου και Κάσου, αποτελούν μέρος των νέων προορισμών που θα εξυπηρετεί η Sky Express από τη 1η Οκτωβρίου από την Αθήνα (Κάρπαθος, Σκιάθος, Πάρος, Κύθηρα, Ικαρία, Ζάκυνθος, Χίος) και τη Θεσσαλονίκη (Σάμος, Χίος).

Η Sky Express έχει ενδεκαετή παρουσία στον αεροπορικό χώρο και μεταφορικό έργο άνω των 70 χιλιάδων πτήσεων, ενώ είναι βραβευμένη από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ως η «Ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρία για το 2015» και από τον επίσημο Σύνδεσμο Ευρωπαϊκών Περιφερειακών Αεροπορικών Εταιρειών ως «Καλύτερη Περιφερειακή Εταιρία για το 2014-2015».

Πηγή: euro2day.gr