Λαμπρά εγκαίνια ετοιμάζουν οι Βετεράνοι Ρόδου-Διαγόρα

Ιδιαίτερη και λαμπρή θα είναι για τα μέλη του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου και Διαγόρα η επέτειος της ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου στον εθνικό κορμό.

Οι παλαίμαχοι των δύο ιστορικών συλλόγων της πόλης επέλεξαν την 7η Μαρτίου για να εγκαινιάσουν επισήμως τα νέα γραφεία-μουσείο τους, εμπλουτίζοντας την εκδήλωση με ένα ξεχωριστό φιλικό παιχνίδι, στο πλαίσιο του οποίου θα αντιμετωπίσουν την ομάδα επιλέκτων του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών.

 Ο γενικός γραμματέας Ηλίας Βασιλαράκης ήταν αυτός που μετέφερε την ευχάριστη είδηση στα μέλη της διοίκησης του Συνδέσμου, τα οποία ασχολήθηκαν κατά τη διάρκεια της προχθεσινής συνεδρίασής τους και με τη συμμετοχή τους στο 6ο Περιφερειακό Τουρνουά Νήσων, που διοργανώνεται στις 29 Οκτωβρίου στην Πάτμο.

 Όπως ανακοινώθηκε, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου καλύπτει το κόστος είκοσι εισιτηρίων της κάθε ομάδας κι εφόσον ο παραπάνω αριθμός ξεπεραστεί, η χρηματική διαφορά θα καλυφθεί αναλογικά από όλους τους συμμετέχοντες στην αποστολή. Στην περίπτωση που κάποιος θέλει να ταξιδέψει με την αποστολή αλλά δεν είναι μέλος του Συνδέσμου, τα έξοδα θα επιβαρύνουν αποκλειστικά αυτόν, με την υποσημείωση πως για τα εισιτήρια, το ξενοδοχείο και το φαγητό θα διαθέσει περίπου 126 ευρώ.

 Επίσης, μετά από πρόταση του προέδρου των Βετεράνων Μιχάλη Δράκου, αποφασίστηκε ομόφωνα πριν από την έναρξη του αγώνα τους στο Περιφερειακό Τουρνουά, να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αείμνηστου Γιώργου Τανίδη.

  Η αποστολή της ομάδας του Συνδέσμου θα αναχωρήσει για την Πάτμο το πρωί της 28ης Οκτωβρίου με το καταμαράν της εταιρείας του κ. Σπανού, ενώ θα επιστρέψει στις 30 του μήνα.

 Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 12 Οκτωβρίου από τους  

 Ηλία Βασιλαράκη (τηλ.6977434559) και Μιχάλη Γιαννουκάς (τηλ.6946227777).