Με Φυντάνη κατά  του Πανθηραϊκού σήμερα ο Ιάλυσος

Σήμερα στο «Οικονομίδειο» ανοίγει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. Για συγκοινωνιακούς περισσότερο λόγους,  ο Ιάλυσος με  νέο προπονητή στον πάγκο του, υποδέχεται τον Πανθηραϊκό στο λεγόμενο νησιώτικο ντέρμπι.

Στο βοηθητικό του Δημ. Σταδίου της Ρόδου   γυμνάσθηκε χθες ο Πανθηραϊκός  Στο βοηθητικό του Δημ. Σταδίου της Ρόδου γυμνάσθηκε χθες ο Πανθηραϊκός

Οι «ερυθροκίτρινοι» είναι φυσικά εκείνοι που… καίγονται για βαθμούς στο σημερινό παιχνίδι, που ξεκινάει στις 16.00 κι αναμένεται να συγκεντρώσει τα βλέμματα όλων των φίλων του ποδοσφαίρου στο νησί μας.

Το νεότερο στον Ιάλυσο, είναι πώς θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο  ο Ηλίας Φυντάνης. Ο νέος τεχνικός  ήταν παρών στην χθεσινή προπόνηση της ομάδας, που ήταν η τελευταία λίγο πριν τον αγώνα με τον Πανθηραϊκό.

Ο κόουτς του Ιάλυσου παρουσιάσθηκε από τους  Διοικούντες στ’ αποδυτήρια και είχε ενδιαφέρον τετ α τετ με τους συνεργάτες του στην τεχνική ηγεσία.
Ακολούθησε διπλό οικογενειακό, προκειμένου να δει ο ίδιος την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες του και μάλιστα λίγες ώρες πριν από το ματς με τον Πανθηραϊκό.

Στα συν για το σημερινό παιχνίδι, είναι πώς ο Μιχάλης Φυλακούρης είναι καλά και τέθηκε στη διάθεση του νέου τεχνικού της ομάδας.
Αντίθετα μοναδικός απών θα είναι ο Δημήτρης Σταυλάς, ο οποίος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα του. Όλοι οι υπόλοιποι  παίκτες, κλήθηκαν στο γήπεδο κι εκεί θα ανακοινωθεί η δεκαοκτάδα για το παιχνίδι.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΗ ΡΟΔΟ Ο ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ
Στο μεταξύ ο σημερινός αντίπαλος του Ιάλυσου, βρίσκεται από χθες στο νησί μας για τον αγώνα του «Οικονομίδειου». Σε μια προσπάθεια εξοικείωσης με το φυσικό χλοοτάπητα του γηπέδου του αγώνα,  οι παίκτες της ομάδας της Σαντορίνης γυμνάσθηκαν χθες το πρωί στο βοηθητικό του Δημ. Σταδίου  της πόλης μας κι έδειξαν αισιόδοξοι για την τελική έκβαση του αγώνα.

Ιδιαίτερη συνομιλία με τον πρόεδρο του Ιάλυσου Μιχάλη Χατζηνικήτα  είχε πριν την χθεσινή προπόνηση   ο Ηλίας ΦυντάνηςΙδιαίτερη συνομιλία με τον πρόεδρο του Ιάλυσου Μιχάλη Χατζηνικήτα είχε πριν την χθεσινή προπόνηση ο Ηλίας Φυντάνης