Ο… αισιόδοξος αποχαιρετισμός του Σάκη Σαραφίδη στη Ρόδο

Την αλλαγή σελίδας που επίκειται στα διοικητικά της Ρόδου την επόμενη Τετάρτη επιβεβαίωσε χθες ο πρόεδρος του συλλόγου Σάκης Σαραφίδης, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές λίγη ώρα πριν από την έναρξη της προπόνησης.

 Αφού ευχαρίστησε τους παίκτες για τη συνεργασία, ευχόμενος καλή επιτυχία στη συνέχεια της φετινής χρονιάς, ο κ. Σαραφίδης αφ’ ενός ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από την προεδρία, αφ’ ετέρου δε διαβεβαίωσε τους πάντες πως η νέα διοίκηση που θα αναδειχθεί, θα αποτελείται από νέους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά και απόλυτα ικανούς να διασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία του συλλόγου.

 Η χθεσινή προπόνηση έγινε στο ενωσιακό γήπεδο στο Καρακόνερο, με σκοπό τα «ελάφια» να εξοικειωθούν με το συνθετικό τάπητα που θα συναντήσουν στο εκτός έδρας παιχνίδι της Δευτέρας με την Προοδευτική.

 Εκτός αποστολής θα μείνει ο τιμωρημένος Ανδρίκος και ο ανέτοιμος Παπαδόπουλος, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τσαμπίκου Στάτη. Ο νεαρός μέσος συγκρούστηκε με συμπαίκτη του και τραυματίστηκε στον έσω πλάγιο.

 Η σημερινή προπόνηση θα ξεκινήσει στις 9:30 το πρωί στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου, ενώ η προετοιμασία ενόψει Προοδευτικής θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με χαλάρωμα.