Πρόεδρος μέχρι το 2020 η Μπαφίτη!

Το Σεπτέμβριο του 2016 έληξε η θητεία του διοικητικού συμβουλίου της Τοπικής Επιτροπής ΕΟΚ Δωδεκανήσου από το οποίο είχε αποχωρήσει ο Βησσαρίων Ζωίδης της ΑΕ Δικαίου που κατείχε τη θέση του αντιπροέδρου.

Το νέο Δ.Σ. έχει νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του αλλά στον προεδρικό θώκο μέχρι το 2020 παραμένει η Ανδριάνα Μπαφίτη.

Θέση αντιπροέδρου πήρε ο πρώην γενικός γραμματέας Στάμος Καράβας και το δικό του πόστο ανέλαβε ο Κώστας Χαλκιόπουλος του Διαγόρα. Ταμίας επίσης παρέμεινε ο Τσαμπίκος Ποδιώτης ενώ το επταμελές Δ.Σ. συμπληρώνουν οι Στέργος Στεργάκης (Ιάλυσος), Ελένη Κοκκίνου (ΑΟ Σταματίου) και Νίκος Ιερομνήμων (Ηρακλής 2000).

Αποχώρησαν οι Μιχάλης Σελλάς, Τσαμπίκος Βασιλαράκης και Δημήτρης Πέτας.

Αναλυτικά: "Η Ανδριάνα Μπαφίτη θα παραμείνει στον προεδρικό θώκο της ΤΕ ΕΟΚ Δωδεκανήσου μέχρι και το Σεπτέμβριο του 2020, όπως ανακοίνωσε κι επίσημα η Ομοσπονδία.

Με την υπ’ αριθμόν 3/26-9-2016 απόφαση του ΔΣ της ΕΟΚ, συγκροτείται το ΔΣ της ΤΕ Δωδεκανήσου ως ακολούθως:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ανδριάνα Μπαφίτη

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Στάμος Καράβας

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κώστας Χαλκιόπουλος

ΤΑΜΙΑΣ: Τσαμπίκος Ποδιώτης

ΜΕΛΗ: Στέργος Στεργάκης, Ελένη Κοκκίνου, Νίκος Ιερομνήμων

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: Φιλήμων Χατζηαντωνίου.".

Ευχές στο νέο Δ.Σ. από ΣΔΚΔ
Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Δωδεκανήσου, Άρης Φάκαρος, με μήνυμά του στο facebook, συνεχάρη το νέο διοικητικό συμβούλιο της Τοπικής Επιτροπής: "Συγχαρητήρια στην Πρόεδρο, κ. Ανδριάνα Μπαφίτη, και τα λοιπά μέλη του ΔΣ της ΤΕ ΕΟΚ.
Εύχομαι, τόσο για λογαριασμό του ΣΔΚ Δωδεκανήσου όσο και προσωπικά, κάθε επιτυχία στο έργο σας. 
Ο ΣΔΚ Δωδεκανήσου κι εγώ προσωπικά βρισκόμαστε και θα βρισκόμαστε σε αγαστή συνεργασία με την ΤΕ ΕΟΚ για την ανάπτυξη του αθλήματος αλλά και την πρόοδο της Δωδεκανησιακής διαιτησίας!".