Χωρίς Μασάδο με Δόξα Ψίνθου o ΑΕΡΑ

Τη Δόξα Ψίνθου φέρνει σήμερα στις  16.15 στο γήπεδο Αφάντου η 4η αγωνιστική,  αντιμέτωπη του ΑΕΡΑ.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από μια σπουδαία νίκη στο Βάτι επί του Διαγόρα και θέλουν τρίποντο και σήμερα, προκειμένου να διατηρήσουν και το αήττητο αλλά και την πρωτιά.

Ο Βαγγέλης Χοσάδας, ζήτησε από τους παίκτες του συγκέντρωση σε αυτό που θα κάνουν μέσα στο γήπεδο και  φυσικά έριξε το βάρος στην τακτική, που θα φέρει το γκολ και θα διώξει το άγχος.

Το πρόβλημα που τον απασχόλησε τις τελευταίες μέρες, ήταν αυτό του Βάντερ Μασάδο. Ο έμπειρος  παίκτης για οικογενειακούς λόγους όπως ανακοινώθηκε, δεν έπαιρνε μέρος στις τελευταίες προπονήσεις   και χθες… δεν απαντούσε στο τηλέφωνο του. Βέβαια είναι πλήγμα η απουσία του, αλλά ο κόουτς του ΑΕΡΑ έχει λύσεις για να καλύψει το κενό του. Έτσι ο τεχνικός του ΑΕΡΑ, αναγκάσθηκε εκ των πραγμάτων να τον αφήσει εκτός δεκαοκτάδας συμπεριλαμβάνοντας σε αυτή τον Χρήστο Γαργάλη

Οι δεκαοκτώ που κλήθηκαν στο γήπεδο είναι οι: Παπαβασιλείου, Κατσιδώνης, Γιαννακάκης, Νικολής, Μαλλιάκας, Καλανδράνης, Φιλιππάκος, Δανάς, Καραγιάννης, Καλημέρης, Στεφανής, Τριχιάς, Μίγκλης, Γαργάλης, Καστριτσέας, Ροκάι, Καψαλάκης και Πλύγκος.