Διευκρινίσεις από την αντιδήμαρχο Μ. Χατζηλαζάρου σχετικά με την πρόσφατη βράβευση επιχειρηματιών της Ρόδου

Διευκρινίσεις από την αντιδήμαρχο Μ. Χατζηλαζάρου  σχετικά με την πρόσφατη  βράβευση επιχειρηματιών της Ρόδου

Διευκρινίσεις από την αντιδήμαρχο Μ. Χατζηλαζάρου σχετικά με την πρόσφατη βράβευση επιχειρηματιών της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 873 ΦΟΡΕΣ

Μετά την επιτυχημένη, κατά γενική ομολογία, εκδήλωση βράβευσης επιχειρηματιών και φορέων του νησιού από το Δήμο Ρόδου, ως ελάχιστο φόρο τιμής προς τα στελέχη του τουρισμού του τόπου που στήριξαν με κάθε τρόπο το έργο της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου, η αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διεθνούς Προβολής και Αποδήμων Ροδίων κ. Μαρίζα Χατζηλαζάρου για άλλη μια φορά απευθύνει ευχαριστίες προς όλους, όχι μόνον στους βραβευθέντες αλλά και σε εκείνους, που δεν συμπεριελήφθησαν στον κατάλογο, διευκρινίζοντας τα εξής:

«Η συστράτευση όλων μας, αιρετών, φορέων και επιχειρηματιών, με στόχο την περαιτέρω προβολή και ανάδειξη της Ρόδου ως μοναδικού τουριστικού προορισμού για επισκέπτες κάθε ηλικίας, αλλά και τις δυνατότητες του νησιού για προώθηση του θεματικού - εναλλακτικού τουρισμού και της τουριστικής ανάπτυξης του νησιού καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου, έχει φέρει, επί σειρά ετών, σημαντικά αποτελέσματα στο νησί.

Η στήριξη δε των επιχειρηματιών και των φορέων στο έργο της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμη.

Για τη συνδρομή τους στις δράσεις και εκδηλώσεις της Διεύθυνσης Τουρισμού που πραγματοποιήθηκαν το έτος 2015, ο Δήμος Ρόδου τίμησε όλους αυτούς που προσέφεραν τη συγκεκριμένη χρονιά, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού (27 Σεπτεμβρίου) στο Δημαρχείο.

Η προσφορά μάλιστα όλων των επιχειρηματιών λαμβάνει μεγαλύτερες διαστάσεις, αν αναλογισθεί κανείς ότι όλες οι δράσεις της Διεύθυνσης Τουρισμού υλοποιήθηκαν με σχεδόν μηδενικό προϋπολογισμό από πλευράς Δήμου Ρόδου λόγω έλλειψης κονδυλίων και χωρίς τη συνδρομή των επιχειρηματιών δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί όλο αυτό το σημαντικό έργο της Διεύθυνσης Τουρισμού.

Η τιμητική αυτή εκδήλωση αποτέλεσε λοιπόν, όπως υπογραμμίσαμε «στοιχειώδες χρέος προς όλους εσάς για την ανιδιοτελή προσφορά σας και για την άμεση ανταπόκρισή σας σε κάθε κάλεσμά μας».

Εν κατακλείδι και προς αποφυγή των όποιων παρεξηγήσεων, μετά μάλιστα από πρόσφατες δηλώσεις ορισμένων τουριστικών παραγόντων που δεν συμπεριελήφθησαν στους τιμώμενους επιχειρηματίες, τονίζουμε κατηγορηματικά προς πάσα κατεύθυνση:

«Το μοναδικό κριτήριο μας για την επιλογή και βράβευση των συγκεκριμένων επιχειρηματιών ήταν η στήριξη τους τη συγκεκριμένη χρονιά (2015). Έτυχε δηλαδή να είναι εκείνοι. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα προηγούμενα ή τα επόμενα χρόνια δεν θα βραβευθούν, ως έχουμε υποχρέωση ως Δήμος και οι υπόλοιποι επιχειρηματίες και φορείς που συνεισέφεραν ο καθένας με το δικό του τρόπο στο έργο της Διεύθυνσης Τουρισμού.

«Αν για κάποιο λόγο δεν συμπεριελήφθη στους βραβευθέντες κάποιος επιχειρηματίας, αυτό δεν έγινε εσκεμμένα, οφείλεται καθαρά σε ανθρώπινο λάθος ή αμέλεια. Η Διεύθυνση Τουρισμού Δήμου Ρόδου είναι πάντα ανοικτή και σε άλλους επιχειρηματίες που θέλουν να συνδράμουν το έργο της. Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά όλους και υπογραμμίζουμε για πολλοστή φορά, ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση βράβευσης επιχειρηματιών και φορέων αφορούσε το έτος 2015 και μόνον».

Όπως μάλιστα ανακοινώθηκε την ημέρα της βράβευσης, η συγκεκριμένη εκδήλωση θα καθιερωθεί εφεξής ως θεσμός και θα πραγματοποιείται κάθε χρόνο την ίδια ημέρα (ημέρα εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού), τιμώντας και επιβραβεύοντας όλους εκείνους που βοηθούν στην υλοποίηση των δράσεων της Διεύθυνσης Τουρισμού».

Διαβάστε ακόμη

Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν τα ξημερώματα με πυραύλους - Παγκόσμια ανησυχία για τις εξελίξεις

Συνεδριάζει την Παρασκευή το συμβούλιο της κοινότητας Ρόδου

Ανακοίνωση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου για τη χθεσινή απεργία

Ανάπτυξη & εμπλουτισμός ψηφιακών υπηρεσιών από το Επιμελητήριο με χρηματοδότηση από ευρωπαϊκούς πόρους της ΠΝΑι

Την εξαίρεση του Δημήτρη Παπανώτα από το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε ο Στ. Κασσελάκης

Ρόδος: Πτώμα σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε πριν από λίγο στην παραλία του Ζέφυρου

Ανοιχτή επιστολή του Γ. Παρασκευά στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου

(Βίντεο & Φωτογραφίες) Ελεύθερος χωρίς όρους αφέθηκε πριν από λίγο και ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου - Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στα δικαστήρια