Ο Παναγιώτης Κουνάκης επέστρεψε στο δήμαρχο το βραβείο του

Σφοδρή επίθεση στον δήμαρχο Ρόδου κο Φώτη Χατζηδιάκο, εξαπέλυσε ο γνωστός επιχειρηματίας του νησιού μας και περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου κος Παναγιώτης Κουνάκης, με αφορμή τα βραβεία που χορηγήθηκαν πρόσφατα από τον Δήμο, σε επιχειρηματίες και επιχειρήσεις που λειτουργούν στη Ρόδο.

Ο κος Κουνάκης, κάνει λόγο για δημοσιοσχετίστικο πανηγύρι, ενώ σημειώνει ότι στην λίστα των επιχειρηματιών που βραβεύτηκαν υπήρχαν άτομα και συγχωριανοί του δημάρχου, οι οποίοι δημιουργούν τεράστια προβλήματα στους τουρίστες και στην τουριστική εικόνα του νησιού μας, συμμετέχοντας ανηλεώς σε άγρα πελατών.

Στην επιστολή αναφέρεται συγκεκριμένα:
«Κύριε Δήμαρχε,
Με μεγάλη μας θλίψη ανακαλύψαμε πως βραβεύσατε για την συμβολή τους στον ροδιακό τουρισμό συγχωριανούς σας που καθιστούν την επίσκεψη στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, πραγματικό εφιάλτη.

Η οικογένεια μου και εγώ προσωπικά, έχουμε επιδοθεί σε έναν αγώνα κατά των κραχτών και άλλων δεινών που βασανίζουν τους επισκέπτες μας, δυσφημούν το νησί μας, δυστυχώς χωρίς την παραμικρή δική σας συμβολή.
Σας το επιστρέφουμε το "βραβείο" και θα επιθυμούσαμε να μην συμπεριληφθεί ποτέ ξανά η επιχείρησή μας σε ένα τέτοιο επικοινωνιακό δημοσιοσχετίστικο πανηγύρι, όπου διακρίνονται οι καταστροφείς και δυνάστες του ροδιακού τουρισμού.

Εδώ και 70 χρόνια, με πολύ υψηλά στάνταρτς ποιότητας, αισθητικής και παρεχομένων υπηρεσιών, δημιουργούμε σχέσεις ζωής με τους επισκέπτες μας και κάνουμε το καλύτερο και για εμάς και για τον τόπο.
Αλίμονο αν περιμέναμε μια βράβευση - πολύ περισσότερο μια βράβευση όπως η δική σας- για να ενισχύσουμε το γόητρό μας, αλλά πόσω μάλλον να στεκόμαστε στο ίδιο βάθρο με μια από τις τραγικότερες φιγούρες του ροδιακού τουρισμού που επιμελώς εσείς καλύπτετε. Ντρεπόμαστε... Κι αυτό είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε.»