Αθωώθηκε Ροδίτισσα για δάγκωμα

Αθώα κρίθηκε χθες από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου 42χρονη Ροδίτισσα η οποία παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη επειδή … δάγκωσε συμπολίτη μας!

Το περιστατικό είχε σημειωθεί το 2010 στο πλαίσιο κλοπής που πραγματοποίησε η 42χρονη σε βάρος του 40χρονου συμπολίτη μας. Προκειμένου,  λοιπόν,  τότε να αποφύγει τη σύλληψη – πράγμα που τελικά δεν έγινε- η 42χρονη δάγκωσε τον συμπολίτη μας!

Έτσι προχθές η 42χρονη βρέθηκε στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου κατηγορούμενη για απόπειρα επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος του 40χρονου.

Ενώπιον του δικαστηρίου,  ο συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορουμένης κ. Δήμος Μουτάφης επεσήμανε μεταξύ άλλων στους αυτοτελείς ισχυρισμούς του ότι δεν υπήρξε δόλος ως προς την επικινδυνότητα της πράξης από την πλευρά της πελάτισσάς του, ενώ έλλειψη παρατηρείται και ως προς την πλήρωση των στοιχείων της αντικειμενικής υπόστασης του αδικήματος.

Οι ισχυρισμοί έγιναν αποδεκτοί από το δικαστήριο το οποίο έκρινε αθώα την 42χρονη, η οποία θα πρέπει να σημειωθεί πως σε ό,τι αφορά την κλοπή που είχε κάνει το 2010 έχει ήδη καταδικαστεί.

Πιο συγκεκριμένα, η 42χρονη είχε συλληφθεί και είχε κατηγορηθεί τότε, για ληστρική κλοπή για την οποία το 2011 κάθισε στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου. Το δικαστήριο είχε μετατρέψει την κατηγορία σε απλή κλοπή,  έκρινε ένοχη την 42χρονη και της επέβαλλε ποινή φυλάκισης 10 μηνών.