Παρέμεινε στην «κορυφή» ο Σιδηρόπουλος

Παρά το γεγονός ότι μετράει μέρες στην… εξουσία, το Δ.Σ. της ΕΠΟ έσπευσε να πάρει απόφαση για το ποιοι θα είναι οι διεθνείς διαιτητές για φέτος, διατηρώντας στο σχετικό πίνακα τους ίδιους με πέρσι.

Το Δ.Σ. της ΕΠΟ κλήθηκε την Παρασκευή (30/9) να αποφασίσει για τον πίνακα των διεθνών διαιτητών για το 2017.

Τα μέλη του συμβουλίου, Γ. Σταράκης και Γ. Βούρβαχης, πρότειναν να μη ληφθεί απόφαση, καθώς η θητεία του Δ.Σ. λήγει και δεν πρέπει να παρθούν αποφάσεις που θα δεσμεύουν τη νέα διοίκηση που θα προκύψει από τις εκλογές της 26ης Οκτωβρίου.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο εκτελεστικός διευθυντής της ομοσπονδίας, Παυσανίας Παπανικολάου, επικαλέστηκε τις προθεσμίες, λέγο -ντας πως η FIFA θέλει τη σχετική λίστα άμεσα.
Έτσι, η ΕΠΟ προχώρησε σε απόφαση, διατηρώντας στον πίνακα των διεθνών διαιτητών τους ίδιους διαιτητές που ήταν μέχρι σήμερα.

Αυτό σημαίνει πως ο… δικός μας Τάσος Σιδηρόπουλος θα βρίσκεται και πάλι στην ελίτ των διαιτητών της Ευρώπης, έτοιμος να κληθεί σε μεγάλου βεληνεκούς παιχνίδια όποτε χρειαστεί.

Η λίστα των διαιτητών τους οποίους γνωστοποίησε η ΕΠΟ στη  FIFA είναι  οι εξής (δίπλα στα ονόματα αναφέρεται η κατηγορία που τους έχει κατατάξει η FIFA):
Σιδηρόπουλος Αναστάσιος (Elite)
Καλογερόπουλος Χαράλαμπος (Second)
Αρετόπουλος Αλέξανδρος (Third)

Μάνταλος Σταύρος (Third)
Κύζας Γεώργιος (Third)
Κομίνης Γεώργιος (Third)
Παπαπέτρου Αναστάσιος (Third).