Φυντάνης: «Απώλεια ο Φυλακούρης…»

Κοντράστ συναισθημάτων στην συνέντευξη τύπου προχθές μετά την νίκη του Ιάλυσου.

Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΠΑΜΑΤΘΑΙΑΚΗΣ  αναφερόμενος στο παιχνίδι και ευχαριστώντας τον Ιάλυσο για την φιλοξενία, τόνισε χαρακτηριστικά πως «είναι από τα παιχνίδια που θα κάνω να ξεχάσω αρκετό καιρό, γιατί είμαι πεπεισμένος πώς με αυτή την εικόνα που είχαμε και στα 90 λεπτά ότι δεν αξίζαμε επ ουδενί αυτό το αποτέλεσμα.

Ήταν από τα καλά μας παιχνίδια. Ήμασταν εμφανώς καλύτεροι από τον αντίπαλο μας και στα 90΄λεπτα του παιχνιδιού. Ευτυχήσαμε να βάλουμε εμείς πρώτοι γκολ κι είχαμε προϋποθέσεις για ένα δεύτερο στην μεγάλη απόκρουση του Παπαδόπουλου. Σε μια ολιγωρία στις καθυστερήσεις με ένα καταφανέστατο πέναλτι (δεν υπάρχει αμφισβήτηση) δεχθήκαμε την ισοφάριση.

Η ψυχολογία πάει άμεσα στον αντίπαλο. Θα μπορούσαμε και στο β΄να κάνουμε κι άλλο γκολ αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Με μια ολιγωρία σε μια στημένη φάση δεχθήκαμε και δεύτερο γκολ από τον Ιάλυσο που κέρδισε στο τέλος. Ο Πανθηραϊκός δεν άξιζε την ήττα.»  

Ο ΗΛΙΑΣ ΦΥΝΤΑΝΗΣ σαν προπονητής του Ιάλυσου στις δηλώσεις του τόνισε: «Έχω λιγότερο από 24 ώρες στην ομάδα .Παίξαμε με ένα αντίπαλο που ήμουν τυχερός που τον είδα στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ιωνικό. Και κατά κάποιο τρόπο υπήρξε μια βοήθεια σε αυτά τα παιδιά που αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, γιατί έπαιξαν ένα ντέρμπι στο οποίο νομίζω πώς η ομάδα η δική μας, δεν ήταν έτοιμη να ανταπεξέλθει από πλευράς τακτικής και δεν θέλω να μειώσω κανένα συνάδελφο που ήταν στον πάγκο πριν από μένα.

Είναι αδούλευτη η ομάδα σε θέματα τακτικής .Περάσαμε σε λίγο χρόνο κάποια στοιχεία στην ομάδα και ξέραμε πώς ο αντίπαλος δεν θα πιέσει, αλλά θα μας περιμένει ειδικά στο α΄μέρος στο οποίο ήμασταν μέτριοι, εξαιτίας του άγχους. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αλλά βρήκαμε την δύναμη να ισοφαρίσουμε .Ήταν πέναλτι και υπήρχε ακόμα ένα πριν στο μαρκάρισμα του Σπάρταλη .

Αν πάντως στο σημερινό παιχνίδι αδικείται μια ομάδα από την διαιτησία, είναι η δική μας. Δεν θέλω να τους κατακρίνω, αλλά τα παιδιά πρέπει να πάνε στο σχολείο πάλι να μάθουν το Α και μετά το Β. Στο β΄μέρος δώσαμε λίγο χώρο στον αντίπαλο και νομίζω πώς στο πρώτο τέταρτο ήμασταν πάρα πολύ καλοί και πολύ καλοί στα άκρα.

Ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν τέτοιος, που ανάγκασε κάποιους παίκτες να θέλουν αλλαγή. Αυτό είναι μείον για την ομάδα μας αν αναλογισθεί κανείς πώς είχαμε τέσσερις με πέντε παίκτες να ζητούν αλλαγή μετά το 70΄-75΄. Βρήκαμε όμως τη δύναμη και πήραμε μια σπουδαία νίκη απέναντι σε ένα αντίπαλο, ο οποίος είναι μέσα στις πρώτες ομάδες της Κατηγορίας και θα το δείτε στην συνέχεια. Εμείς θέλουμε πολλή δουλειά να κάνουμε…

Η ομάδα αν θέλει να σκεφτόμαστε κάτι καλύτερο θέλει ενίσχυση τρεις με τέσσερις παίκτες για να έχουμε βάθος και να ξεκουραστούν κάποια παιδιά γιατί με τον ρυθμό που θα ζητήσω να έχουμε εγω…δεν θα αντέξουν.»

Στο ίδιο μήκος κινήθηκε στις δηλώσεις του και ο ΦΥΤΡΟΣ για λογαριασμό των παικτών του Πανθηραϊκού και στάθηκε κύρια στα δυο λάθη της άμυνας της ομάδας της Σαντορίνης που απέφεραν τα δυο γκολ του Ιάλυσου. «Χάσαμε ένα ματς μέσα από τα χέρια μας» τόνισε.

Για λογαριασμό του Ιάλυσου μίλησε ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων  «Με τον κ. Φυντάνη έχω δουλέψει στην Παναχαϊκή κι έχω κάνει πρωταθλητισμό Είναι ένας προπονητής που μας δίνει ψυχολογία κι είναι ευλογία που τον έχουμε στην ομάδα. Θα το δείτε αυτό αργότερα. Θα περάσει τα δικά του στοιχεία που θέλει, και θα κοιτάξουμε την Κηφισιά στο επόμενο μάτς»

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΗΛΙΑΣ ΦΥΝΤΑΝΗΣ
Ο νέος κόουτς της ομάδας παρουσιάσθηκε αμέσως μετά την συνέντευξη τύπου από τον υπεύθυνο τύπου και δημοσίων σχέσεων Θανάση Αμπελιώτη  ο οποίος τόνισε παρουσιάζοντας τον νέο προπονητή της ομάδας: «Να καλωσορίσουμε τον νέο τεχνικό της ομάδας τον Ηλία Φυντάνη.

Ήταν ένας προπονητής  που ήταν η πρώτη επιλογή για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Η Διοίκηση στο πρόσωπο του βρήκε όλα τα χαρακτηριστικά του τεχνικού που θέλαμε στον πάγκο. Πάθος για το ποδόσφαιρο, πειθαρχία παντού, εμπειρία .Ένα προπονητή που αρνείται να χάσει και το είδατε και σήμερα.»

Ο ΗΛΙΑΣ ΦΥΝΤΑΝΗΣ απαντώντας στο καλωσόρισμα της Διοίκησης είπε: «Ύστερα από αυτό το ματς δεν μπορούμε να πούμε τίποτα άλλο εκτός από δουλειά. …Από αύριο κιόλας προετοιμασία για το επόμενο μάτς…Στην Κηφισιά είναι πιο δύσκολο το παιχνίδι  γιατί εχουμε την απώλεια του Μιχάλη Φυλακούρη  ο οποίος ταιριάζει στο παιχνίδι μου. Πρέπει να σκεφτούμε πώς θα καλύψουμε το κενό γιατί έχει πλούσια προσόντα ο Φυλακούρης και ταιριάζει σε αυτό που θέλω να εφαρμόσω».