Στην αντεπίθεση πέρασε ο Παναγιώτης Κουνάκης με νέα απάντηση στον δήμαρχο Ρόδου

Νέα απάντηση στον δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο έδωσε ο επιχειρηματίας κ. Παναγιώτης Κουνάκης σήμερα το πρωί, κάνοντας λόγο για χυδαία προσωπική επίθεση απο μέρους του δημάρχου. 

Να σημειωθεί πως η υπόθεση ξεκίνησε οταν ο κ. Κουνάκης επέστρεψε στον δήμαρχο Ρόδου το βραβείο που έλαβε η επιχείρηση του, στο πλαίσιο βραβεύσεων που χορηγήθηκαν σε επιχειρηματίες και επιχειρήσεις που λειτουργούν στη Ρόδο. 

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Κουνάκης, στη σημερινή του απάντηση- επιστολή προς τον δήμαρχο Ρόδου, αναφέρει: 

Αξιότιμε κύριε δήμαρχε,

Η βαθιά αντιδημοκρατική και αποπροσανατολιστική απάντησή σας στην επιστολή μου,  απλά επιβεβαιώνει την πρόθεση σας να παραμείνετε σταθερός στην άποψη σας και να μην συνταχθείτε μαζί με την υγιή τουριστική επιχειρηματικότητα, απέναντι από εκείνους που δημιουργούν τα τελευταία χρόνια μια από τις μεγαλύτερες πληγές του τουρισμού, την άγρα πελατών, που στο νησί μας έχει λάβει δραματικές διαστάσεις. 

Από πότε η υγιής οικογενειακή επιχειρηματικότητα και η νεαρή ηλικία θεωρούνται  μειονεκτήματα  για την συμμετοχή στα κοινά;

Η απάντηση σας επί προσωπικού είναι ανάξια σχολιασμού. Τόσα χρόνια παρουσίας σας στα κοινά, δεν δικαιολογεί τον πανικό και την χυδαιότατη προσωπική επίθεση.

Αλλά δεν μπορώ να μην σχολιάσω το άγχος σας να μην συμμετέχουν νέοι στα κοινά και τον φόβο σας για τις αλλαγές, που θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν σε ρήξη με τους πιο  πιστούς ψηφοφόρους σας.Το άγχος σας να παραμείνετε στην εξουσία, σας οδηγεί σε ύβρεις και προσωπικές επιθέσεις, ενάντια σε κάθε τι νέο. Η καθεστωτική νοοτροπία σε όλο της το μεγαλείο!

Πιστέψτε με, όσοι ασχολούμαστε με τον τουρισμό θα μπορούσαμε να είμαστε πολύ πιο δημιουργικοί και να καταναλώνουμε την ενέργεια στην δουλειά μας. Δυστυχώς με τις χείριστες πρακτικές που επιβραβεύετε, μας βάζετε τρομακτικά εμπόδια που από την θέση του καναπέ δεν μπορούμε να τα υπερπηδήσουμε. Είτε σας αρέσει είτε όχι, θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες, εκεί όπου εσείς δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να παρέμβετε. Ελπίζω να μας... επιτρέψετε να συμμετέχουμε , να λέμε την γνώμη μας,  να έχουμε διαφορετικό όραμα από το δικό σας και να προσπαθούμε να το υλοποιήσουμε.

ΥΓ:Μιας και αναφερθήκατε σε ονόματα επιτυχημένων οικογενειακών επιχειρήσεων του τουρισμού και έχετε μια τέτοια σχέση μαζί τους όπως την περιγράφετε, είμαι σίγουρος ότι μπορούν να σας κατατοπίσουν, ώστε να αποβάλετε αυτές τις αντιτουριστικές πρακτικές από το νησί μας πριν καταστραφεί ό,τι έχει απομείνει.

Παναγιωτης Κουνακης 

Εντεταλμένος Συμβουλος επιχειρηματικότητας 

Νοτίου Αιγαίου 

Φωτογραφία αρχείου