Μάγδα Καραμπατζάκη: «Οι ομάδες χτίζονται σιγά σιγά»

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικών στις 16 Οκτωβρίου και ο νεοφώτιστος Πήγασος προετοιμάζεται για την εντός έδρας πρεμιέρα απέναντι στα Μελίσσια.

Υπό τις οδηγίες του Στέλιου Κωνσταντινίδη, ο Πήγασος σε καθημερινή βάση συνεχίζει τις προπονήσεις του στο κλειστό γυμναστήριο της Κρεμαστής, με απώτερο σκοπό να είναι έτοιμος την 1η αγωνιστική.

Η αρχηγός της ομάδας, Μάγδα Καραμπατζάκη, που συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να ανέβει ο Πήγασος στην Α2, μίλησε για την περίοδο προετοιμασίας. «Σε καθημερινή βάση συνεχίζουμε την προετοιμασία μας, ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς και απουσίες.

Μέρα με τη μέρα δείχνουμε ένα καλύτερο πρόσωπο, αλλά θέλουμε ακόμη πολλή δουλειά σε αρκετά σημεία. Από τα πρώτα φιλικά παιχνίδια δείξαμε ότι θέλουμε ενίσχυση στη θέση «5» και πιστεύω ότι σύντομα θα ενισχυθούμε μέσα στη ρακέτα. Το θετικό είναι ότι υπάρχει πολλή όρεξη για δουλειά και το κλίμα είναι άριστο.

Οι ομάδες χτίζονται σιγά σιγά και όχι από τη μία μέρα στην άλλη. Είμαστε αισιόδοξες και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και με το μυαλό μας στο πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στην πρεμιέρα με τα Μελίσσια».