Θετικός ο απόηχος στον Ιάλυσο

Μόνο θετικά μπορεί να είναι τα συμπεράσματα από τον απόηχο του αγώνα του Σαββάτου για τον Ιάλυσο, ο οποίος νίκησε τον Πανθηραϊκό  με 2-1. Παρά το γεγονός πώς η ομάδα δεν είναι ακόμα στην αγωνιστική κατάσταση που πρέπει, μετά το άνοιγμα του σκορ από τους φιλοξενούμενους, έδειξε χαρακτήρα, ισοφάρισε στη λήξη του α΄ μέρους και πήρε τη νίκη με το γκολ του Χατζηφούντα στο β΄ ημίχρονο,  αντιδρώντας και διαχειρίζοντας οι παίκτες του το ματς, όπως αρμόζει σε μια ομάδα που έχει κάνει απόρθητο… κάστρο την έδρα της.

Ο Ηλίας Φυντάνης μετά την πρώτη του νίκη, έριξε αμέσως το σύνθημα.
-Θέλει πρώτα πολλή δουλειά η ομάδα σε επίπεδο τακτικής στον αγωνιστικό χώρο
-Και κατά δεύτερο λόγο όπως δήλωσε ο νέος τεχνικός της ομάδας,  θα πρέπει να γίνουν τρεις-τέσσερις μεταγραφές έμπειρων παικτών, προκειμένου να μην κινδυνέψει ο Ιάλυσος αλλά και να πρωταγωνιστήσει…
Σε ό,τι αφορά το πρώτο σκέλος, η δουλειά ξεκίνησε από χθες για τον Ηλία Φυντάνη και τους παίκτες του. Θέλοντας να μορφώσει γνώμη για όλους  ο νέος τεχνικός της ομάδας , οι «ερυθροκίτρινοι» όσοι δεν έπαιξαν κατά του Πανθηραϊκού, έδωσαν φιλικό παιχνίδι με τον Ευκλή Σορωνής. Οι υπόλοιποι έκαναν αποθεραπεία και μπαίνουν από σήμερα στην προετοιμασία για το δύσκολο εντός έδρας ματς με την Κηφισιά.

Σε ό,τι αφορά το δεύτερο σκέλος έγινε γνωστό, πως θα υπάρξει συνάντηση του Ηλία Φυντάνη με τον πρόεδρο Μιχάλη Χατζηνικήτα και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, προκειμένου να προσδιοριστούν οι στόχοι της ομάδας σε μεταγραφικό επίπεδο. Η συνάντηση των δυο πλευρών αναμένεται να γίνει σύντομα κι όπως έλεγαν χθες κύκλοι προσκείμενοι στη διοίκηση, το τετ α τετ ίσως γίνει και σήμερα
Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ενόψει Κηφισιάς, είναι αυτό του Μιχάλη Φυλακούρη που αποβλήθηκε στον αγώνα του Σαββάτου.