Σπουδαία προσφορά  στα νιάτα από τον Κλεάνθη

Όπως πράττει κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η διοίκηση του Κλεάνθη μερίμνησε για την αγορά αθλητικού υλικού για τις ανάγκες των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου του Παραδεισίου, επιβεβαιώνοντας στο σπουδαίο ρόλο που διαδραματίζει στην τοπική κοινωνία.

Μετά από συνεννόηση με τους υπεύθυνους του εκπαιδευτικού ιδρύματος, οι παράγοντες του συλλόγου προμηθεύτηκαν μπάλες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ, κώνους και ό, τι άλλο χρειάστηκε για να γίνει πιο όμορφη και εύκολη η καθημερινότητα των παιδιών. 

Κατά τα άλλα, μετά το ρεπό της Κυριακής, οι ποδοσφαιριστές του Μιχάλη Τσιβρινή επέστρεψαν χθες μέχρι ενός στο γήπεδο του Παραδεισίου, ξεκινώντας την προετοιμασία τους ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή Λάρδου.

Μάλιστα, μετά το τέλος της προπόνησης τους περίμενε μία ωραία έκπληξη, καθώς η διοίκηση φρόντισε να ανάψουν οι ψησταριές και να τους προσφέρει δείπνο.

Τέλος, ανοιχτό παραμένει για τους Παραδεισιώτες το ενδεχόμενο να ενισχυθούν μεταγραφικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο «στόχαστρό» τους βρίσκεται ένας αμυντικός μέσος, ενώ ισχυρή είναι η πιθανότητα να αποκτηθεί ένας ακόμα τερματοφύλακας.