Ο Νίκος Κρομύδας επέστρεψε στον Κλεάνθη για να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια!

Στον Κλεάνθη επέστρεψε για να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο Νίκος Κρομύδας.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος αναφέρει: «Το Δ.Σ. του ΑΕΣ Κλεάνθης Παραδεισίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Κρομύδα. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Κλεάνθη και του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στους νέους στόχους της ομάδας μας».

 

 

Δήλωση του Κρομύδα

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Νίκος Κρομύδας δήλωσε: «Επέλεξα να επιστρέψω στην ομάδα του χωριού μου για να κλείσω την πορεία μου στο χώρο του τοπικού μας ποδοσφαίρου. Ο ΑΕΣ Κλεάνθης Παραδεισίου είναι η αθλητική μου οικογένεια και η ομάδα που έζησα μεγάλες χαρές κερδίζοντας τίτλους και διακρίσεις.

 Τα προηγούμενα χρόνια υπήρξαν κάποιες παρεξηγήσεις με κάποιους παράγοντες από τις πρώην διοικήσεις των κ.κ. Μπινόγλου και Μάχλη, που δε μου επέτρεψαν να επιστρέψω. Θέλω να πιστεύω ότι αυτά έχουν ξεπεραστεί και αν κάποιους πίκρανα ελπίζω να με συγχωρήσουν.

Άλλωστε όσοι με ξέρουν γνωρίζουν ότι μερικές φορές λειτουργώ παρορμητικά αλλά ποτέ με κακία. Εξάλλου αυτό που θέλω είναι να βοηθήσω και εγώ όσο μπορώ στους στόχους που έχει θέσει η ομάδα μας».