Γερμανός δήμαρχος επισκέφθηκε τον δήμαρχο Λέρου

Tο γραφείο δημάρχου Λέρου επισκέφτηκαν προχθές ο Δήμαρχος Ασχαίμ Γερμανίας, μαζί με δημοτικούς συμβούλους και στελέχη του δήμου.

Στη συνάντηση παρόντες ήταν επίσης ο Αντιδήμαρχος κ. Σοροκάκης, η αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΙΣΑΠ κα Κοκκίνη και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Ζουμπούλης και κ. Μπαλαμπάνης.

Σε ένα ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, οι δυο δήμαρχοι αντάλλαξαν ευχές για διατήρηση της άριστης συνεργασίας και σύσφιξη των σχέσεων τους, όχι μόνο μέσω των δήμων αλλά και μέσω των Συλλόγων και των φορέων. Στη συνέχεια συνοδεία του δημάρχου Λέρου επισκέφτηκαν τις υπηρεσίες του Δήμου και το Πατριαρχείο, ενώ το βράδυ δείπνησαν όλοι μαζί σε γεύμα που τους παρέθεσε ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος «Η Παναγιά του Κάστρου», ο οποίος σε συνεργασία με το δήμο μας, απένειμε τιμητική πλακέτα στον τέως δήμαρχο κ. Ατιάρτη, αφού αυτός ήταν ο πρωτεργάτης αυτής της αδελφοποίησης.

Την Κυριακή το βράδυ φιλοξενήθηκαν από το Τρίτο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων, ενώ απόψε γεύμα θα τους παρέχουν οι Σύλλογοι Ξενοδόχων και Καφεζυθεστιατορίων του νησιού μας.