Σε θέση… μάχης η Τελχινίδα

Αρχίζουν τα ματς στις μεγάλες κατηγορίες του βόλεϊ στις οποίες παίρνουν μέρος τρεις Ροδίτικες ομάδες. Την αυλαία  ανοίγει η  Α2 των γυναικών στην οποία μετέχει φέτος για πρώτη φορά η Τελχινίς.

Οι πρωταθλήτριες της Ζ΄ Περιφέρειας προετοιμάσθηκαν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αλλά δεν έδωσαν φιλικά παιχνίδια κι αυτό αποτελεί ντεζαβαντάζ για την ομάδα του Νίκου Τσιντομηνά που προσπάθησε μέσα από τις προπονήσεις να «περάσει» κάποια πράγματα στις παίκτριες του για να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η Τελχινίς την 1η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει στις 13.00 της Κυριακής στο Βενετόκλειο, την ομάδα του Αιγάλεω.

Όλες οι παίκτριες είναι στη διάθεση του κόουτς για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Μάλιστα δυο απ’ αυτές που αποκτήθηκαν φέτος, θα έρθουν για το σκοπό αυτό στο νησί μας το ερχόμενο Σάββατο.

Πρόκειται για τις έμπειρες Γεωργία Μεταξά και Κυριακή Γεωργάκη, οι οποίες θα βοηθήσουν την προσπάθεια των παικτριών της Τελχινίδας, να φτάσουν στην πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος που ξεκινάει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, περιλαμβάνει τους εξής αγώνες :

1η (08-09/10) αγωνιστική
Πορφύρας- Αγία Παρασκευή
Ζ.Α.Ο.Ν.- Πανιώνιος
Αναγέννηση Σάμου- Ηλυσιακός
Τελχινίς- Αιγάλεω
Α.Ο. Παλλήνης- Ηλιούπολη
Ρεπό - Αστέρας Αγ. Δημητρίου