Σε νέα εποχή μπαίνει η Ρόδος

Μία από τις σημαντικότερες μέρες της σύγχρονης ιστορίας της είναι η σημερινή για τη Ρόδο, η οποία έχει τη μεγάλη ευκαιρία να αφήσει οριστικά πίσω της τις… «υπαρξιακές» αναζητήσεις της και να ανοίξει μία νέα σελίδα, που θα εμπνεύσει στον κόσμο της σιγουριά και αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον.

 Η Γενική Συνέλευση, μέσα από την οποία θα αναδειχθεί νέα διοίκηση, θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα του ΕΒΕΔ και τα πάντα δείχνουν έτοιμα για να γίνει πραγματικότητα η αλλαγή και τα «ελάφια» να αποκτήσουν νέα διοίκηση, υπό τον επιχειρηματία Αυγουστίνο Γιακάι.

 Παρότι θα αναλάβει επισήμως-και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου-απόψε, η νέα διοίκηση έχει ήδη πιάσει δουλειά, καθώς μερίμνησε για τη διασφάλιση της παρουσίας της ομάδας στο προχθεσινό παιχνίδι πρωταθλήματος με την Προοδευτική, για την πληρωμή ποδοσφαιριστών στο πλαίσιο των συμφωνιών τους με το απερχόμενο Δ.Σ., καθώς και τη διευθέτηση ορισμένων σημαντικών ζητημάτων της καθημερινότητας, που επανέφεραν την ηρεμία στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

 Μόλις η αλλαγή οριστικοποιηθεί, θα ανακοινωθεί επισήμως η πρόσληψη του προπονητή Σάββα Ορφανίδη (στο πλευρό του θα παραμείνει ο γυμναστής Δημήτρης Γκάιδας), καθώς και του γενικού αρχηγού Κώστα Παπαστεργίου, ενώ μία από τις πρώτες προτεραιότητες θα είναι η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, καθώς και επιθετικού.

 Σε κάθε περίπτωση, η σημερινή προπόνηση της ομάδας, η οποία θα ξεκινήσει στις 3:30 στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου, θα διεξαχθεί υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Γκάιδα, ο οποίος περιμένει να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται ο τερματοφύλακας  Άγγελος Χειμωνέττος και ο Φρανς Ιμεραλιλάι.

Ο πρώτος δέχθηκε  χτύπημα χαμηλά στα πλευρά, ενώ ο δεύτερος υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα.
 Την Πέμπτη και την Παρασκευή τα «ελάφια» θα δουλέψουν στο ενωσιακό γήπεδο στο Καρακόνερο, καθώς και ο Ερμής Ζωνιανών, τον οποίο θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή, διαθέτει γήπεδο με συνθετικό τάπητα.