Νοσοκομειακό υλικό σε Κω και Κάλυμνο

 Ο Φιλανθρωπικός και πολιτιστικός σύλλογος Παραδεισίου «Αγία Μαρίνα» ολοκλήρωσε την αποστολή νοσοκομειακού και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού από τη Σουηδία στα νοσοκομεία Κω και Καλύμνου.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο σύλλογος πρόκειται για 18 σάκους βάρους 200 κιλών , ενώ παράλληλα παραδόθηκαν και 500 κιλά ιατρικών και  νοσηλευτικών  στολών.
Σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος και η πρόεδρος Αναστασία Σταυριανού-Γεωργιάδη, αναφέρει τα εξής:  «Μας  ενδιαφέρει   η  προστασία  των εργαζομένων  των  Νοσοκομείων  μας  και  θα προσπαθούμε  πάντα  για  την βελτίωση  των μέτρων  για  την βελτίωση  της ασφάλειας και  της  υγείας  των εργαζομένων  κατά  την εργασία  τους

Θα  ήμασταν  ευτυχείς  να μπορούσαμε  να βοηθήσουμε  στην βελτίωση  των προδιαγραφών  ασφάλειας  και υγείας  για  την χρήση  από  τους εργαζομένους εξοπλισμών ατομικής  προστασίας  ,κατά  την εργασία  τους.
Νοιαζόμαστε  για το κοινό  καλό,  χωρίς  κανένα όφελος  και το κάνουμε  γιατί έτσι  νιώθουμε και γιατί το  ΠΟΘΕΙ   Η ΨΥΧΗ  ΜΑΣ. Πιστεύω  ότι  οφείλουμε  όλοι  να στηρίξουμε  τα νοσοκομεία  μας-όπως  μπορεί  ο καθένας-που απο  την στήριξή μας  παίρνουν δύναμη και  κουράγιο στον  δύσκολο  αγώνα  τους  οι  γιατροί  και  το νοσηλευτικό  προσωπικό.