Στο στάδιο του Ξηροκάμπου τα «Λέρια 2016»

Νέος αναπτυξιακός αγώνας στίβου από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου γι’ αθλητές κι αθλήτριες της κατηγορίας παμπαίδων-παγκορασίδων β’, ηλικίας δηλαδή, 12-13 ετών, θα γίνει στο στάδιο Ξηροκάμπου Λέρου το Σάββατο 15 Οκτωβρίου με την ονομασία «Λέρεια 2016».

Η συγκεκριμένη διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί με την πολύτιμη συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Λέρου και του ΓΣΝ Λέρου, έχοντας ως ώρα έναρξης τις 16.30.

Περισσότερες λεπτομέρειες από την προκήρυξη:

Ηλικίες: ΠΠ Β΄-ΠΚ Β΄: Γεννημένοι-νες τα έτη 2003-2004

ΑγωνίσματαΔρόμοι: 60μ. – 60μ. με εμπόδια – 150μ.- 1.000μ. Σκυταλοδρομία 4Χ60μ.

Άλματα: Άλμα σε Μήκος.

Ρίψεις: Μπαλάκι (Vortex) – Σφαίρα (3 κιλά).

Δικαίωμα συμμετοχής:

Κάθε σωματείο έχει δικαίωμα να δηλώσει απεριόριστο αριθμό αθλητών-τριών

στα αντίστοιχα αγωνίσματα που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα.

Κάθε αθλητής-τρια έχει δικαίωμα να αγωνισθεί ΜΟΝΟ σε ένα αγώνισμα, καθώς και στην ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ60μ. του σωματείου του.

Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή εκτός συναγωνισμού για οποιονδήποτε αθλητή-τρια.

Οικονομικά:

Οι Οργανωτές θα καλύψουν τα έξοδα μετακίνησης-διαμονής και διατροφής δέκα (10) συνολικά ατόμων, εννέα (9) αθλητών-τριών και ενός (1) συνοδού για κάθε σωματείο που θα μετακινείται .

6. Δηλώσεις συμμετοχής:

Τα σωματεία θα πρέπει να υποβάλουν τη δήλωση συμμετοχής τους στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδ/σου πέντε (5) ημέρες πριν την διεξαγωγή των αγώνων (Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016), υπογραμμίζοντας τα ονόματα των εννέα (9) αθλητών-τριών και του συνοδού που θα καλύψει η Οργανωτική επιτροπή.

Στους αγώνες οι συνοδοί θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα δελτία των αθλητών ιατρικώς θεωρημένα για τους τελευταίους δώδεκα (12) μήνες, για να τα καταθέσουν στην γραμματεία των αγώνων (αίθουσα κλήσης).

7. Έπαθλα:

Στους τρεις (3) πρώτους νικητές-τριες των αγωνισμάτων θα απονέμονται μετάλλια και διπλώματα (χρυσό-αργυρό-χάλκινο).