Λόγος για... παιχνίδι!

Το Διεθνές Κέντρο Συγγραφέων και Μεταφραστών Ρόδου του Δ.Ο.Π.Α.Ρ.  εγκαινιάζει μια καινούργια συναρπαστική δράση για παιδιά, με στόχο τη φιλαναγνωσία και τη δημιουργική απασχόληση των μικρών μας φίλων.

Πρόκειται για ένα Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής για παιδιά 6-9  ετών, που θα πραγματοποιηθεί σε έξι συναντήσεις, με τίτλο: «Λόγος για… Παιχνίδι!»

Ημερομηνίες:  Παρασκευή 14 και 21 Οκτωβρίου, 4 και 18 Νοεμβρίου,  2 και 16 Δεκεμβρίου
Διάρκεια κάθε συνάντησης:  2 ώρες, από τις 5:30 έως τις 7:30 το απόγευμα στο κτήριο του Δ.Κ.Σ.Μ.Ρ. οδός Αντ/χου Λάσκου 10α.

Το Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής για παιδιά έχει στόχο να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους, να καλλιεργήσουν τη φαντασία τους και να εξοικειωθούν με τη λογοτεχνική γραφή. Σκοπός του Εργαστηρίου δεν είναι να δημιουργήσει μικρούς συγγραφείς, αλλά να διαμορφώσει απαιτητικότερους και επαρκέστερους αναγνώστες μέσα από την επαφή τους με το βιβλίο.

Επιπλέον, δίνεται η ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους να διασκεδάσουν και να εκφραστούν μέσα από την διαδραστική επαφή τους με τον λόγο, το πιο σπουδαίο εργαλείο σκέψης, καλλιέργειας και  αυτοπραγμάτωσης.!
Άλλωστε, πάντα υπάρχει Λόγος για… Παιχνίδι!!!
Σας περιμένουμε!

Περισσότερες πληροφορίες για τη συμμετοχή σας, στα τηλέφωνα του Δ.Κ.Σ.Μ.Ρ.:
22410-32510, 32520 εργάσιμες ημέρες και ώρες
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.