Ικανοποίηση στο «Ροδίων Άθλησις»

Σε εντατικούς ρυθμούς προετοιμάζονται οι παίκτες του «Ροδίων Αθλησις», προκειμένου η ομάδα να ετοιμαστεί για τα δυο φιλικά που έχει να δώσει στην Αθήνα με τον Μίλωνα και το Μαρκόπουλο.

Υπενθυμίζεται πώς η Ροδίτικη ομάδα, η μία από τις δυο εκπροσώπους μας στην Α2 Κατηγορία του Ανδρικού βόλεϊ θα δώσει δυο γερά τεστ στις 15 και 16 Οκτωβρίου στην Αθήνα με αντιπάλους τον Μίλωνα και το Μαρκόπουλο κι εκεί ο κόουτς του Ρ.Α. Νίκος Τρατσέλας, θα δει σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του, αλλά και πόσο ανταγωνιστική ομάδα θα είναι το «Ροδίων», στην φετινή Α2.
Πέρα όμως από την αγωνιστική πλευρά στο «Ροδίων» και εν μέσω κρίσης, υπάρχει ικανοποίηση και για ένα άλλο μέρος της λειτουργίας του συλλόγου, που δεν είναι άλλος από τον οικονομικό τομέα.

-Αρχικά πρέπει να σημειωθεί, πώς ο πολύς κόσμος αλλά και οι φίλοι του βόλεϊ στο νησί μας έχουν δείξει ποικιλοτρόπως την στήριξη της ομάδας με την αγορά των διαρκείας, με τα οποία θα παρακολουθούν φέτος οι πάντες τα παιχνίδια του πρωταθλήματος της Α2

-Παράλληλα με δεδομένες και τις επαφές της Διοίκησης που κάνει πολύ καλή δουλειά στον τομέα αυτό, εκείνο που πρέπει να σημειωθεί είναι πώς είναι αρκετοί οι χορηγοί που θα στηρίξουν ποικιλοτρόπως την φετινή προσπάθεια, που θα συνεχισθεί καθ όλη την διάρκεια της περιόδου.

Απομένουν μόνο για όλους, τα πρώτα δείγματα γραφής της φετινής δουλειάς, να φανούν το επόμενο Σαββατοκύριακο στα φιλικά της Αθήνας