Φιλικό στα Μαριτσά  ο Διαγόρας

Ο γηραιός της πόλης μας βρήκε τελικά τον αντίπαλο που έψαχνε για να δώσει φιλικό παιχνίδι αυτή την εβδομάδα, γεγονός που η τεχνική του ηγεσία ήθελε πάρα πολύ, καθώς μεσολαβεί εκτός από την διακοπή το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και  το ρεπό της 4ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α΄τοπικής κατηγορίας Blue Star Feriies.

Ο Διαγόρας θα πάει αύριο στα Μαριτσά, σε ώρα που θα οριστεί σήμερα να αντιμετωπίσει τον τοπικό Ηρακλή, σε ένα φιλικό που θα καταδείξει την  κατάσταση των παικτών του σε αγωνιστικό επίπεδο και δεν θα βγάλει εκτός ρυθμού τους εκ των πρωτοπόρων «κυανέρυθρους» της πόλης.

Ο κόουτς της ομάδας του Διαγόρα, δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα στο αγωνιστικό κομμάτι και θα έχει την ευκαιρία να τους χρησιμοποιήσει όλους σε αυτό το φιλικό, δίνοντας παράλληλα χρόνο και σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν μεγάλη συμμετοχή στο πρωτάθλημα.

Του φιλικού, θα ακολουθήσει ρεπό το Σαββατοκύριακο προκειμένου να ξεκουραστούν οι παίκτες, καθώς δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα γι’ αυτούς και την ερχόμενη εβδομάδα.

Μαθιός και Αντ. Αθανασίου θα βρεθούν αντιμέτωποι αύριο με την ομάδα του Ηρακλή Μ. (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ) Μαθιός και Αντ. Αθανασίου θα βρεθούν αντιμέτωποι αύριο με την ομάδα του Ηρακλή Μ. (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)