Ξεκίνησαν οι μεταγραφικές επαφές στον Ιάλυσο

Ο Ηλίας Φυντάνης το είχε ανακοινώσει στη συνέντευξη τύπου των προπονητών, μετά το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Πανθηραϊκό. Ότι δηλαδή ο Ιάλυσος χρειάζεται δουλειά, αλλά και ενίσχυση σε όλες του τις γραμμές.

Έγινε ήδη η συνάντηση του νέου κόουτς των «ερυθροκίτρινων» με τη διοίκηση του Μιχάλη Χατζηνικήτα και αποφασίσθηκε, πώς για να γίνει η ομάδα πληρέστερη και αγωνιστικά ανταγωνιστική, θα χρειαστεί ενίσχυση.

Ο κ. Φυντάνης έκανε τις εισηγήσεις του στο ΔΣ του Ιάλυσου κι έφυγε για την Αθήνα, προκειμένου για να επιστρέψει με τα πράγματά του για εγκατάσταση στο νησί μας
Αλλά και με αφορμή το χθεσινό ρεπό, να έχει επαφές εκεί  με παίκτες έμπειρους που αυτή την περίοδο θα μπορέσουν να αγωνιστούν στον Ιάλυσο.
Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» επιστρέφει σήμερα από την Αθήνα για να πιάσει δουλειά και πάλι στο «Οικονομίδειο».

Χθεσινοβραδινές πληροφορίες ανέφεραν, πώς  ζήτησε από τη διοίκηση την απόκτηση τεσσάρων παικτών. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, ο Ιάλυσος αυτή την περίοδο θα κινηθεί για την απόκτηση
-Ενός αμυντικού μέσου
-Ενός επιθετικού
-Χρειάζεται άμεσα ενίσχυση στη θέση του στόπερ
-Ενώ θα «παίξει» και η απόκτηση ενός αριστερού οπισθοφύλακα.

Για να επιτευχθούν φυσικά αυτές οι μεταγραφές, απαιτείται χρόνος αλλά και σωστή διερεύνηση της μεταγραφικής αγοράς, προκειμένου να μην γίνουν λάθη. Δεν αποκλείεται πάντως να δοθεί προτεραιότητα στη θέση του στόπερ, μιας και ο Μιχάλης Φυλακούρης εκτός από τιμωρημένος είναι και τραυματίας.

Η τιμωρία αλλά κι ο τραυματισμός του Μιχάλη  Φυλακούρη αποτελούν «πονοκέφαλο» για τον  Ηλία Φυντάνη (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ) Η τιμωρία αλλά κι ο τραυματισμός του Μιχάλη Φυλακούρη αποτελούν «πονοκέφαλο» για τον Ηλία Φυντάνη (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)