Άρης Λυκογιάννης: «Άλλο τα φιλικά, άλλο τα επίσημα»

Στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση του αγώνα Ολυμπιακός-Κολοσσός, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε:

«Καλή σεζόν με υγεία σε όλους. Συγχαρητήρια στους παίκτες για το βαθμό συγκέντρωσης κι ετοιμότητας.  Ήμασταν συγκεντρωμένοι και κάναμε ένα καλό παιχνίδι και τα 40 λεπτά.

Ξεκινάμε μία σεζόν απαιτητική και δύσκολη και πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι σε κάθε παιχνίδι. Με την εμφάνισή μας, δείξαμε πόσο πολύ σεβαστήκαμε τον αντίπαλό μας αλλά και τον εαυτό μας. Ήταν καλό που έπαιξαν όλοι και πρόσφεραν. Αυτό είναι το ζητούμενο. Η ομάδα χρειάζεται όλους τους παίκτες και πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ανεξαρτήτως αντιπάλου και σκορ».

Όσον αφορά στον τεχνικό του Κολοσσού H Hotels, Άρη Λυκογιάννη, υπογράμμισε: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη και του εύχομαι καλή συνέχεια στη σεζόν, με υγεία και να πετύχει τους στόχους του.

Για το παιχνίδι δεν μπορούμε να πούμε κάτι ιδιαίτερο. Μπήκαμε εντελώς λάθος από την αρχή αλλά και με στόχο να κρατήσουμε ενέργεια για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Όταν έχεις ταξίδι, δύο ημέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και κόντρα στον συγκεκριμένο αντίπαλο, σκέφτεσαι πόσο ανώδυνα θα περάσει. Από το πρώτο δεκάλεπτο δεν είχαμε καθαρό μυαλό και έτσι είχαμε μία κακή εικόνα και κακή παρουσία.

Πήραμε, όμως ένα καλό μάθημα για τη συνέχεια και να συνειδητοποιήσουν, ειδικά οι ξένοι, ότι τα φιλικά δεν έχουν καμία σχέση με τα επίσημα παιχνίδια και ότι ήρθαν στην πιο τακτική λίγκα της Ευρώπης».