Πιθανότερη από ποτέ η αλλαγή  της ΕΠΣΔ στην κάλπη της ΕΠΟ!

Τον υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΟ και επικεφαλής της ΕΠΣ Πιερίας θα υποδεχθούν σήμερα στις 7:30 το απόγευμα τα μέλη της διοίκησης της ΕΠΣΔ, ωστόσο ουδείς μπορεί να πάρει όρκο πως η σημερινή επίσκεψη του Δημήτρη Ελευθεριάδη δεν θα είναι απλά εθιμοτυπική, με όλη τη σημασία της λέξης!

Το θερμό κλίμα, μέσα στο οποίο εξελίχθηκε η προ ημερών αντίστοιχη επίσκεψη του έτερου διεκδικητή της ηγεσίας της Ομοσπονδίας Βαγγέλη Γραμμένου (πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας), όπως και το περιεχόμενο των όσων συζητήθηκαν, μόνο για την ύπαρξη τυπικών σχέσεων δεν προδιέθετε.

Η δε χθεσινή προσφυγή της αντιπολίτευσης στο Διαιτητικό Δικαστήριο, μέσα από την οποία ζητάει το διορισμό προσωρινής διοίκησης στην Ομοσπονδία, επιβεβαιώνει την εκτίμηση πως η πιθανότητα η Ένωση Δωδεκανήσου να διαφοροποιηθεί από τη γραμμή που ακολουθεί πιστά από το 1997 και τις εκλογές της Αλεξανδρούπολης, είναι πιο ισχυρή από ποτέ!

 Η αντιπολίτευση ζητάει το διορισμό προσωρινής διοίκησης (με εμφανή στόχο το σημερινό Δ.Σ. να μην έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων στις εκλογές των Χανίων στις 26 Οκτωβρίου), με το σκεπτικό πως η θητεία της σημερινής λήγει σήμερα (συμπληρώθηκε τετραετία).

 Η υπόθεση θα συζητηθεί την επόμενη Τρίτη, ενώ στα ονόματα των υποψηφίων που προτείνει η αντιπολίτευση για την προσωρινή διοίκηση, είναι κι αυτό του προέδρου της ΕΠΣΔ Παναγιώτη Διακοφώτη!

Τα πρόσωπα που προτείνονται:
Γραμμένος (ΕΠΣ Μακεδονίας), Δημητρίου (ΕΠΣ Αθηνών), Γρηγορίου (ΕΠΣ Λάρισας), Παπαχρήστος (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας), Βακάλης (ΕΠΣ Σάμου), Αντωνίου (ΕΠΣ Πέλλας), Βρακάς (ΕΠΣ Ηπείρου), Χατζησαρόγλου (ΕΠΣ Δράμας), Λασκαράκης (ΕΠΣ Θεσσαλίας), Πανίδης (ΕΠΣ Ξάνθης), Διακοφώτης (ΕΠΣ Δωδεκανήσου), ΕΠΣ Κιουπτσίδης (ΕΠΣ Γρεβενών), Τρομπούκης (ΕΠΣ Άρτας), Γιαρένης (ΕΠΣ Αν. Αττικής), ΕΠΣ Φρέρης (ΕΠΣ Κυκλάδων), Ψαρόπουλος (ΕΠΣ Λέσβου)

Τα προτεινόμενα πρόσωπα από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο:
Ασλανίδης (ΠΑΕ ΑΕΚ), Μ. Γκαγκάτης (ΠΑΕ ΠΑΟΚ), Μαυροκουκουλάκης (προτεινόμενος από ΠΑΕ Παναθηναϊκός), Μπελεβώνης (ΠΑΕ Παναιτωλικός), Χατζηιωάννου (ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας).