Έκλεψαν χρυσαφικά  αξίας 50.000 ευρώ

Του διέρρηξαν το σπίτι και του έκλεψαν χρυσαφικά αξίας 50.000 ευρώ καθώς και ένα κυνηγετικό όπλο που είχε στην κατοχή του για το οποίο και θα βρεθεί στο εδώλιο του αρμόδιου δικαστηρίου κατηγορούμενος για την πλημμελή φύλαξη του!

Ο λόγος για 78χρονο που μένει στην περιοχή Σγουρού στη Ρόδο και ο οποίος προχθές έπεσε θύμα διάρρηξης από άγνωστο δράστη, γεγονός που στη συνέχεια κατήγγειλε στην αστυνομία.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα ο ηλικιωμένος άνδρας δήλωσε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου το χρονικό διάστημα από τις 9 το πρωί έως τη μία το μεσημέρι προχθές άγνωστος δράστης παραβίασε την πόρτα εισόδου του σπιτιού του και εκμεταλλευόμενος το γεγονός της απουσίας του αφαίρεσε διάφορα χρυσαφικά συνολικής αξίας 50.000 ευρώ κατά δήλωση του παθόντα, καθώς και ένα κυνηγετικό όπλο που κατείχε νόμιμα.

Σε βάρος του 78χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για πλημμελή φύλαξη οπλισμού και με αυτή θα παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη, ενώ για την διάρρηξη διενεργείται προανάκριση από τους αστυνομικούς.