Παρέμβαση του ΠΣΑΚ για την «έξωση» της Καλλιθέας από το κλειστό του Φαληρακίου

Από την πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκε το όλο θέμα με την έξωση της Καλλιθέας από το κλειστό γυμναστήριο του Φαληρακίου, ήταν ενήμερος ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών ο οποίος φροντίζει για τα προβλήματα που απασχολούν όλους τους μπασκετμπολίστες, ανεξαρτήτως κατηγορίας, εθνικής ή μη.

Διαπιστώνοντας ότι το πρόβλημα για την ομάδα διαιωνίζεται, ο ΠΣΑΚ συνέταξε επίσημο έγγραφο το οποίο εστάλη στο Δήμαρχο Ρόδου, κ. Φώτη Χατζηδιάκο, και αναφέρει τα εξής:
«Αγαπητέ κ. Δήμαρχε,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών σας παρακαλεί και μέσα στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων όπως επιτρέψετε στην ομάδα μπάσκετ ΑΕ Καλλιθέας που εκπροσωπεί το νησί σας να προπονείται στο κλειστό γυμναστήριο της ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ.

Η άρνηση των υπευθύνων να μην επιτρέπουν την είσοδο της ομάδας στο γυμναστήριο αποτρέπει εκατοντάδες παιδιά από το να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και ειδικότερα το μπάσκετ.
Ευελπιστούμε ότι πολύ σύντομα θα δώσετε λύση σε αυτό το μεγάλο πρόβλημα ώστε τα παιδιά της ΑΕ Καλλιθέας να μπορούν απρόσκοπτα να ασχοληθούν με το άθλημά τους.
Βέβαιο ότι θα αντιμετωπίσετε άμεσα το θέμα, ευχαριστούμε και αναμένουμε τις ενέργειές σας.

Για το ΔΣ του ΠΣΑΚ
Ο Πρόεδρος
Ιωάννης Καλαμπόκης
Ο Γεν. Γραμματέας
Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς».