Η δύναμη της παρέας  το «όπλο» του Διαγόρα Βατίου

Ως μία αγαπημένη οικογένεια πορευόταν πάντα και θα συνεχίσει να πορεύεται ο Διαγόρας Βατίου. Η διοίκηση, τα μέλη του τεχνικού επιτελείου και οι ποδοσφαιριστές συνηθίζουν να τα λένε συχνά πυκνά και εκτός γηπέδου, αφήνοντας στην άκρη την πίεση της καθημερινότητας και ενισχύοντας τη δύναμη της παρέας τους.

Το ίδιο έκαναν και το βράδυ της Τετάρτης, στο πλαίσιο μίας ιδιαίτερης συγκέντρωσης που είχε ισχυρό συμβολισμό.

Οι «κυανέρυθροι» της Νότιας Ρόδου συγκεντρώθηκαν στο μεζεδοπωλείο «Ουζοκαφενές» της Παλιάς Πόλης και απόλαυσαν το δείπνο που τους πρόσφερε ο ιδιοκτήτης του Μανώλης Λαχανιάτης, μέλος της διοίκησης του Διαγόρα της Α’ Εθνικής και ιδρυτικό μέλος του Διαγόρα Βατίου, η κόρη του Βάλια και ο γαμπρός του Παντελής.

Οι άνθρωποι του Διαγόρα Βατίου εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους για την υπέροχη βραδιά που πέρασαν.

Κατά τα άλλα, χωρίς τους τραυματίες Λάμπρο Ζωάννου και Βαγγέλη Καραγιάννη θα παραταχθούν οι «κυανέρυθροι» στο αυριανό φιλικό παιχνίδι με τον Αστέρα στο γήπεδο των Μασσάρων (θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα).

Οι δύο ποδοσφαιριστές θα μπουν στις προπονήσεις την ερχόμενη Δευτέρα και ο προπονητής Γιάννης Καμπούρης ελπίζει να τους έχει στη διάθεσή του στο παιχνίδι πρωταθλήματος που ακολουθεί, με αντίπαλο τον Αστέρα Παστίδας στο Βάτι.