Σήκωσαν μανίκια στη Ρόδο, που απέκτησε αμυντικό

Στη δουλειά στρώθηκε από προχθές το βράδυ η νέα διοίκηση της Ρόδου, με σκοπό να νοικοκυρέψει το συντομότερο την ομάδα, να διασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία της σε όλα τα επίπεδα και ταυτόχρονα να την ενισχύσει ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

 Χθες επισημοποιήθηκε η επιστροφή του προπονητή Σάββα Ορφανίδη, του γενικού αρχηγού Κώστα Παπαστεργίου, καθώς και η παραμονή του Σάκη Ναλμπάντη σε ρόλο τεχνικού διευθυντή, ενώ γεγονός είναι και η πρώτη μεταγραφή.

 Τα «ελάφια» απέκτησαν τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό Νίκο Τζιμογιάννη, ο οποίος αγωνιζόνταν πέρσι στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για λογαριασμό της Πύδνας Κίτρους, ενώ έχει πλούσιες παραστάσεις από τα γήπεδα της Σούπερ Λίγκα και της Β’ Εθνικής, στα οποία αγωνίστηκε με τα χρώματα της Βέροιας.

 Ο Τζιμογιάννης θα βρίσκεται στο νησί ίσως και σήμερα και δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή που θα ταξιδέψει αύριο στην Κρήτη, για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ερμή Ζωνιανών.
Επόμενος στόχος της νέας διοίκησης είναι η απόκτηση επιθετικού, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι έχουν ήδη εντοπιστεί και οι επόμενες μέρες θα φέρουν ανακοινώσεις.

 Ο Σάββας Ορφανίδης και ο Κώστας Παπαστεργίου παρουσιάστηκαν στους ποδοσφαιριστές χθες, πριν από την έναρξη της προπόνησης που έγινε στο ενωσιακό γήπεδο στο Καρακόνερο.
Το παρών έδωσε το σύνολο των παικτών, οι οποίοι δούλεψαν μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, απόρροια των θετικών εξελίξεων στα διοικητικά.

Ευχαριστίες στην Προοδευτική  
 Ανακοίνωση, μέσα από την οποία ευχαριστεί τη διοίκηση της Προοδευτικής για τη φιλοξενία στο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος, εξέδωσε η διοίκηση της Ρόδου:

«O Α.Σ. Ρόδος εκφράζει και δημόσια τις θερμές ευχαριστίες του στους ανθρώπους του φίλου σωματείου της Προοδευτικής και ιδιαίτερα στον πρόεδρό του κ. Κατσαρά, για την άψογη φιλοξενία που επιφύλαξαν στην αποστολή της ομάδας στο πρόσφατο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Σ. Ρόδος υπόσχονται να ανταποδώσουν στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου.»