Ενημέρωση για τα εισιτήρια του αγώνα Κολοσσός- Ρέθυμνο

Η ΚΑΕ ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS ενημερώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας με το Ρέθυμνο Cretan Kings για την 1η αγωνιστική της Basket League 2016-2017 έχει ξεκινήσει.

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 στις 17:00 ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS – ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS
Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ γενική είσοδος, 5 ευρώ για παιδιά από 5 έως 14 ετών. Η αγορά παιδικού εισιτηρίου, πραγματοποιείται ΜΟΝΟ από τα γραφεία της ΚΑΕ και ο αριθμός είναι περιορισμένος.

Υπενθυμίζουμε ότι για την αγορά του κάθε εισιτηρίου χρειάζεται απαραίτητα ο αριθμός ΑΜΚΑ ή ο αριθμός διαβατηρίου ή η άδεια παραμονής και ο κάθε φίλαθλος να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα.

Προτείνουμε στους φιλάθλους της ομάδας μας να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριό τους, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία και καθυστέρηση την ημέρα του αγώνα.

ΤΡΟΠΟΣ ΑΓΟΡΑΣ
Η πώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους:
- Από τα γραφεία της ΚΑΕ (Πλατεία Βρούχου 1, 85132 Ρόδος, Τηλ: 2241022261, info@kolossosbc.gr) τις παρακάτω ημέρες και ώρες:
Παρασκευή 7/10: 10.00’ – 14.00’.
Σάββατο 8/10: από τις 12.00
’ στα εκδοτήρια του Βενετοκλείου.
- Online από την επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Σε περίπτωση που έχετε αγοράσει εισιτήριο από το viva.gr και δεν μπορείτε να εκτυπώσετε το PDF εισιτήριό σας, τότε μπορείτε να μεταβείτε στα γραφεία της ΚΑΕ (Πλατεία Βρούχου 1, τηλ, 22410 22261) μέχρι και 1 ημέρα πριν τον προγραμματισμένο αγώνα ή στα καταστήματα Public, επιδεικνύοντας την ταυτότητά σας, ώστε να το τυπώσετε.

Ενημερώνουμε τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι έχουν αγοράσει το εισιτήριό τους για τη νέα σεζόν, ότι η παραλαβή της κάρτας τους θα γίνει και σήμερα, Παρασκευή, από τα γραφεία της ΚΑΕ και ώρες 10.00’ – 15.00’.

Όλα αυτά τα χρόνια και καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, το Βενετόκλειο είναι η μεγάλη δύναμη του Κολοσσού και γι’ αυτό οι παίκτες του Άρη Λυκογιάννη καλούν τους φίλους της ομάδας να γεμίσουν το κλειστό σ’ αυτόν τον αγώνα, ώστε να τους δώσουν ώθηση στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς!