Νέα μονοπάτια αναρρίχησης στους βράχους του «Ναβαρόνε» από το MyPefkos (φωτορεπορτάζ)

Μία ακόμα νέα καινοτόμα ιδέα προωθεί η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. MYPEFKOS για την τόνωση αλλά και ταυτόχρονα την επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν του νησιού μας.

Μετά από αλεπάλληλες συζητήσεις για ιδέες που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον για εναλλακτικό τουρισμό στην περιοχή μας αλλά και σε ολόκληρο το νησί μας, το Δ.Σ. του MYPEFKOS ήρθε σε επαφή και προχώρησε σε συνεργασία με τον Ορειβατικό Σύλλογο Ρόδου.

Σε αυτή την προσπάθεια η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. MYPEFKOS με δικά της έξοδα χρηματοδότησε ειδική αποστολή έμπειρων ορειβατών που ήδη έχουν ανοίξει 14 διαδρομές αναρρήχισης σύμφωνα με τις διεθνής προδιαγραφές που απαιτούντε στην περιοχή «ΚΙΣΣΟΣ» στους περίφημους και ξακουστούς βράχους του ΝΑΒΑΡΟΝΕ όπου γυρίστηκε η φημισμένη ταινία «ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΤΟΥ ΝΑΒΑΡΟΝΕ».

 

 

Στα άμεσα σχέδια της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. MYPEFKOS είναι η ανάδειξη της περιοχής μας σαν ένας μοναδικός προορισμός για τους οπαδούς της αναρρίχησης οι οποίοι συνήθως ταξιδεύουν τους μήνες Απρίλιο, Μάιο, Οκτώβριο και Νοέμβριο.

Σκοπός μας είναι να έρθουμε σε επαφή με άλλους ανάλογους συλλόγους από όλο τον κόσμο προκειμένου η αναρρίχηση να καθιερωθεί και στο νησί μας όπου μελλοντικά θα διοργανώνονται Διεθνής αλλά και Ευρωπαϊκοί αγώνες στο άθλημα.

 

 

Ευχαριστούμε θερμά τον Ορειβατικό Σύλλογο Ρόδου για την άψογη συνεργασία μας.

Για περισσότερες πληροφορίες στο site μας www.mypefkos.com