Στο νυχτερινό Ημιμαραθώνιο  η Ρεμπούλη

Σπουδαία ονόματα των μεγάλων αποστάσεων συγκαταλέγονται ανάμεσα στους περισσότερους από 21.500 δρομείς από 61 χώρες που θα βρεθούν στην εκκίνηση του Protergia 5ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης και του Δρόμου Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5 χλμ., σήμερα.

Η φετινή διοργάνωση χαρακτηρίζεται τόσο από τη μαζικότητα των συμμετοχών, που για άλλη μια χρονιά συντρίβει κάθε προηγούμενο ρεκόρ, όσο και από την παρουσία καλών δρομέων.

Στον Ημιμαραθώνιο των 21,1 χλμ. (θα ξεκινήσει με τη δύση του ήλιου, στις 18:45, από το Λιμάνι), στην κατηγορία ανδρών, ξεχωρίζει η παρουσία του θριαμβευτή του 2013 και 2ου στην περσινή διοργάνωση, Μιχάλη Παρμάκη, ο οποίος επιστρέφει σε ρόλο πρωταγωνιστή μετά από μία μεγάλη περιπέτεια υγείας, που έθεσε σε κίνδυνο την ίδια τη ζωή του.

Στις γυναίκες ξεχωρίζει η συμμετοχή της Ράνιας Ρεμπούλη με παρουσία στο μαραθώνιο των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο και…μόνιμης πρωταθλήτριας στα 10.000μ, καθώς επίσης της Παναγιώτας Βλαχάκη.

 Στα 5χλμ. Ανδρών (21:15, μπροστά από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης) έχει δηλώσει συμμετοχή ο νικητής του περσινού αγώνα αλλά και του 2012, Μάριος Αποστολίδης, ενώ στις γυναίκες θα είναι παρούσα η θριαμβεύτρια του 2013 και 2014 Μαργαρίτα Ντίνα, καθώς και οι Ζωή Ανδρικοπούλου, Δήμητρα Ιορδανίδου.  Η διοργάνωση θα έχει ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ3.

Η Ράνια Ρεμπούλη θα συμμετάσχει στον αγώνα της ΘεσσαλονίκηςΗ Ράνια Ρεμπούλη θα συμμετάσχει στον αγώνα της Θεσσαλονίκης